Aminopörssi paras lisäravinnekauppa Helsingin Konalassa

Oletko käynyt jo lisäravinnemyymälässä Helsingin Konalassa? Suosittelemme lämpimästi, jos haluat parhaat lisäravinteet hyvään hintaan.

Aminpörssin valikoima

Meillä on hyllymetreittäin parhaita lisäravinteita, luontaistuotteita, superfoodeja ja vitamiineja. Kaikki urheiluravinnebrändit löytyvät hyllyistä tuotemerkeittäin, joten voit pysähtyä lempparibrändisi kohdalle helposti shoppailemaan. 

Treenivaatteista on vaaterekeissä yksi koko esillä. Lisää kokoja saat henkilökunnalta. Autamme myös mielellämme löytämään lemppari treenivaatteesi ja brändisi. Huonoja brändejä meillä ei ole, vaan olemme valinneet myyntiin ne, joihin itse ihastumme. Myymälässä on myös sovituskoppi, mikä onkin suosittu! Täällä pääset sovittamaan kaikki treenivaatteet naisille ja miehille. 

Varusteet löytyvät aiheittain esiltä. Joogaopettajan valitsemat joogamatot ja muut varusteet ihastuttavat jokaista joogia joogahyllyssä. Nostovyöhylly on meillä yksi suosituimmista varusteiden kokeilupaikoista. Shakerihylly on täpötäynnä toinen toistaan mahtavampia shakeri vaihtoehtoja, joista löydät taatusti oman suosikkisi. 

Otevoimaa varten meillä on IronMind Captains of Crush suosituimmat käsipuristimet esillä, joten pääset valitsemaan varmasti sopivan vahvuisen sormipuristimen itsellesi. 

Lämsät saat henkilökunnalta, ja voit sovittaa ne varmasti juuri sinulle toimivaksi myymälässä ennen ostopäätöstä.  

Proteiinipatukkavalikoima suorastaan houkuttelee terveellisille heräteostoksille ja janon voit sammuttaa jääkylmillä energia ja BCAA-juomilla suoraan jääkaapista. 

Aminopörssin alekoodi

Aminopörssi alekoodia kysytään välillä. Myymälässä on käytössä kanta-asiakaskortti, joka on puoli vuotta voimassa ensimmäisestä ostoskerrasta. Kun keskität ostoksesi meille, saat edun. Tule myymälään, niin kerromme lisää!

Aminopörssi alekoodia ei suoraan sanottuna tarvita. Meillä on aina hyvät hinnat. Lisäksi, kun ostat lisäravinteet edullisesti joko myymälästä tai netistä, tuet samalla kotimaista perheyritystä. 

Myymästä löydät myös poistohyllyn päiväysongelmaisia tuotteita, joita ostamalla olet osana vähentämässä hävikkiä. Hylly onkin supersuosittu ja tyhjenee usein hyvin nopeasti. Lisäksi viimeisiä vaatekappaleita ja poistuvia vaatteita on poistuvien vaatteiden alerekissä. Näistä ei voi palauttaa, joten harkitse ostoksesi tarkkaan. 

Aminopörssin myymälä on myös varasto

Aminopörssin lisäravinnemyymälä on myös varasto. Kaikki nettitilaukset pakataan matkaan myymälästä. Touhuamme siis koko ajan tilausten parissa ja hyllyjä täyttäen. Palvelemme sinua erittäin mielellämme ja autamme tuotteiden valinnassa. 

Jos tykkäät tilata netistä, mutta et jaksa jonotella postitoimipaikoissa, noudat veloituksetta tilauksesi Aminopörssin myymälästä. Odota vain hetki, jotta lähetämme sinulle viestin, että tilaus on noudettavissa. 

Kokemuksia Aminpörssistä 

Saamme paljon palautetta ja olemme siitä tosi kiitollisia. Tässä muutamia esimerkkejä. Kaikki risut ja ruusut ovat tervetulleita. 

  • "Onneksi löysin Aminopörssin"
  • "Lämminhenkinen palvelu"
  • "Aina hyviä tarjouksia"
  • "Liikkujan karkkikauppa"
  • "Lisäravinnetaivas"
  • "Urheilijan paratiisi"
  • "Täältä löytyy aina niin paljon kaikkea kivaa!"

Toivotko jotain tuotetta meille?

Kehitämme jatkuvasti valikoimaa toiveiden mukaan. Lähetä meille mailia info(@)aminoporssi.fi ja kerro toiveesi! Tutustumme toiveisiin ja katsomme aina, mitä voimme tehdä! 

Lämpimästi tervetuloa meille. 

Anton & Katja
Aminopörssin yrittäjäperhe