Nutri Works Testoboosterit

Nutri Works sarjaan kuuluu kolme testoboosteria. Kaikki tuotteet, kuten kaikki Nutri Works tuotteet, on suunniteltu Suomessa. 

Aminopörssin suosituin testoboosteri Nutri Works Testo Booster, vegaaninen Nutri Works Testo WorX ja toivottu uutuus Tribulus-valmiste Nutri Works Strong Tribulus. 

Kaikki Nutri Works testoboosterit sisältävät 120 kapselia, mutta annosohjeet vaihtelevat tuotteittain. 

Nutri Works Testo Booster on sarjan ensimmäinen testoboosteri. Se on myös Aminopörssin suosituin testo-valmiste miehiseen suorituskykyyn. Se sisältää runsaasti luonnon tehoaineita sekä vitamiineja ja kivennäisaineita: D-asparagiinihappoa, maca-jauhetta, inkivääri-, kaura- ja nokkosuutetta sekä sinkkiä, B6- ja D-vitamiinia (kolekalsiferolina) sekä seleeniä. Tuotteen annosohje on 4 kapselia vuorokaudessa. D-vitamiini on kolekalsiferolia, joten tuote ei ole vegaaninen.

  • Sinkki edistää veren testosteronitasojen pysymistä normaaleina
  • Seleeni edistää normaalia siittiöiden muodostumista
  • D-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä. 

Nutri Works Testo WorX on yrttiuute-mineraalivalmiste miehiseen suorituskykyyn. Vegaaninen tuote on kahden yrtin; Muira Puama-kuoriuutteen ja Schisandra chinensis-marjauutteen, sinkin ja seleenin yhdistelmä. Tuotteen annosohje on 3 kapselia päivässä.

  • Sinkki edistää veren testosteronitasojen pysymistä normaaleina 
  • Seleeni edistää normaalia siittiöiden muodostusta.

Toivottu uutuus: Nutri Works Strong Tribulus on vahva Tribulus-sinkkivalmiste miehiseen suorituskykyyn. Annos (1 kapseli) sisältää 750 mg Tribulus-uutetta. 1 kapseli päivässä riittää.

  • Sinkki edistää veren testosteronitasojen pysymistä normaaleina.

Testoboosterit ovat ravintolisiä. Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ravintoa ja terveitä elämäntapoja. Säilytä lasten ulottumattomissa.