Urheilijan valinta: CrossFit urheililja Mikko Salmelan Nutri Works-tuotteet

Kaupallinen yhteistyö Mikko Salmela & Nutri Works & Aminopörssi. 

Perheenisä ja palomies Mikko on kilpaillut crossfitissa 8 vuotta. Tällä hetkellä hänellä on uusina lajeina kestävyysurheilun puolelta sisäsoutu ja maantiepyöräily. 

Miksi valitsit juuri Nutri Works tuotteet lisäravinteeksi?

Olen tehnyt yhteistyötä Nutri Worksin kanssa vuodesta 2016. Olen käyttänyt paljon lisäravinteita raskaan harjoittelun tukena, koska jokaiseen treeniin pitää latautua ja vire säilyttää koko treenin ajan. Useamman kerran päivässä harjoitteleminen ja treeneistä palautuminen on vaatinut oikeat tuotteet. Nutri Works herätti kiinnostukseni suomalaisuudellaan. Puhtaat tuotteet, hyvä maku ja kaikki tarvittava samalta tuottajalta. Olen voinut aina luottaa, että Nutri Workislta löytyy tuotteet jokaiseen tarpeeseen ja tuotteiden koostumus on mietitty niin, että käyttäjä saa niistä parhaan hyödyn irti.

Mitä Nutri Works -tuotteita käytät päivittäin? 

Harjoitteluni on muuttunut raskaista CrossFit-treeneistä enemmän kestävyysurheilun puolelle. Nyt käytössä ovat päivittäin erilaiset vitamiinivalmisteet sekä Hydra WorX. Edelleen raskaamman harjoittelun yhteydessä käytän myös Black Linen Pre Worksia ja palautumiseen Pro Recoverya.

Mikä on lempituotteesi ja mitä hyötyä siitä on sinulle?

Lempituotteeni on Hydra WorX. Se auttaa jaksamaan ja pitämään nesteytyksen yllä pitkissä kestävyysharjoituksissa ja katseen terävänä pitkinä raksapäivinä.

Ravintolisät eivät koskaan korvaa monipuolista ravintoa ja terveitä elämäntapoja. Suositeltuja annoksia ei tule ylittää. Tuotteet tulee säilyttää lasten ulottumattomissa.