Shakeri & paremmat eväät metsäretkelle!

Syksy on saapunut upeassa väriloistossaan. 🥰

Syksyn värien yltäkylläisyydestä pääsee nauttimaan vaikkapa metsäretkellä. 🍁🍂

Mukaan voi pakata shakerin täynnä lemppariprotskua tai muuta juomaa. Toiseen shakeriin sujahtavat näppärään järjestykseen myös muut eväät: protskupatukka tai pähkinöitä, ehkäpä pari palaa raakasuklaata tms. 😋.

Shakerin voi valita muovisena, lasisena tai teräksisenä. Kestävimpiä ovat ruostumattomasta teräksestä valmistetut shakerit. Lasiset ovat aina yhtä ihania, sillä oikeasta lasista juominen on aina oikeasta lasista juomista. Muovishakeri on aina edullinen valinta. Aminopörssin muovishakerit ovat BPA-vapaata muovia, joten niitä voi turvallisesti käyttää. Ne ovat kestäviä ja hyvälaatuisia, mutta toisin kuin teräs- ja lasishakerit, ne alkavat ajan myötä kerätä itseensä hajuja. Muovi kun ei ole yhtä tiivistä materiaalia kuin lasi tai teräs. Terässhakeri on lähes ikuinen. Kannattaa siis miettiä, minkälaiseen käyttöön shakerin aikoo hankkia. Värejä on kaikkiin makuihin ja kokoja samoin. Uudet Blender Bottle Pro28 Marvel-shakerit piristävät taatusti jokaisen päivän. 

Evääksi voi shakeriin sekoittaa oman lempparijuoman. Aminopörssin suosituimmat proteiinijauheet ovat Nutri Works Iso Works -heraisolaatti, SuperMass Nutrition Super Whey Isolate ja Aminopörssi Nutrition Isolate heraproteiini-isolaatti. Kaikki näistä maistuvat suorastaan LOISTAVALTA. Ne sekoitetaan veteen shakerissa (sujauta mukaan jäitä, jos retki on pitkä) ja nauti hyvällä fiiliksellä! Jos noudatat vegaanista ruokavaliota, ei hätää! Aminopörssissä on laaja valikoima vegaanisia proteiinijauheita. 

Sitten ne eväät! Nappaa mukana proteiinipatukka. Kätevä ja helppo valinta! 

Myös erilaisten kuivahedelmien ja pähkinöiden yhdistelmä - ehkä myös raakasuklaa - ovat oivallinen herkku metsäretkellä. 

Koska myös marjat ja sienet voi kerätä näppärästi shakeriin, niitä kannattaa napata metsäretkelle mukaan useampikin 😉.

Ihastuttavaa metsäretkeä.