PicSil lämsät - no holes!

Lämsät ovat jokaisen toiminnallista harjoittelua harrastavan must have tuotteet. Ne suojaavat käsiä, ja mahdollistavat mahdollisimman treenin ilman hiertymiä tai käsien liukumista. 

Lämsiä on saatavilla sekä sormen rei'illä että ilman. On makuasia ja jopa tottumus kumpaa käyttää. Yksi haluaa ehdottomasti 2-sormen reiä'llisen lämsämallin, toisen suosikki on lämsä kolmella sormen reiällä ja kolmas suosii no-holes lämsämallia. Makuasia, jos ei sovi toki kiistellä. 

Vuoden 2022 aikana markkinoille on tullut valtavasti no-holes sormen reiättömiä lämsiä, erityisesti espanjalaiselle PicSil crossfit brändille. Jokaiseen mahdolliseen PicSil lämsämalliin on saatu nyt uutuusmalli, josta ei sormia pujotella. Osaa näistä malleista on saatavana myös sormen reiällisinä malleina. 

PicSil No holes lämsävalikoima

Ensimmäiset reiättömät lämsät olivat PicSil Eagle lämsät. Niissä on erinomainen pito "Micro Diamond" -tekniikan ansiosta, uniikki muotoilu ja ympäristöystävällinen materiaali. Kevyt ja kestävä, leveällä tarranauhalla varustettu lämsä nousi heti myyntilistan kärkeen. 

PicSil RX Grips No Holes lämsien etuna on että ne ovat pestävät*. Ne on valmistettu hiilikuidusta maksimaalisen kestävyyden ja lujuuden varmistamiseksi. Materiaali on hyvin hengittävä ja kuten mainittu: pestävä. RX on ensimmäinen, täysin synteettinen lämsä ja siinä on erittäin hyvä pito ja ne tuntuvat miellyttävältä käyttää. 

*Jos haluat pestä RX-lämsät, voit huuhdella ne vedellä, mutta ÄLÄ KOSKAAN laita niitä pesukoneeseen. Paras tapa päästä eroon hajusta on laittaa lämsät pakastimeen ja jättää ne sinne muutamaksi tunniksi. Näin poistat hajun etkä kasta niitä, jolloin ne kestävät pidempään.

PicSil Grips Falcon Grips No Holes lämsä on Falcon -mallin lämsä ilman sormien reikiä. Falcon Grips on valmistettu hiilikuidusta maksimaalisen kestävyyden ja lujuuden varmistamiseksi. Lämsissä on 0,08 mm:n sisäkerros, joka antaa pehmeämmän tunteen ja vähentää kitkaa kämmenessä. Falcon Grips No Holes lämsät tarjoavat maksimaalista suojaa ja kestävät käyttöä erittäin hyvin. 

PicSil Condor Grips ovat uudet Picsil-lämsät, jotka on valmistettu erityisestä teknisestä kankaasta parantamaan pitoa ja mukavuutta. Näissä lämsissä on pidempi ranneosa sekä uusi, leveämpi tarranauha jossa on suurempi ja vahvistettu solki. Lisänä lämsissä on kumipäällysteinen pinta, joka helpottaa niiden pukemista ja riisumista. Nämä lämsät tarjoavat enemmän mukavuutta ja tukea ranteelle. 

Uusin (tulossa pian) Picsil Grips Azor Grips ilman reikiä on valmistettu vedenpitävästä, hengittävästä ja pestävästä materiaalista muiden Azor-mallin lämsien tapaan. Ne tarjoavat maksimaalisen kestävyyden, suojan ja lujuuden. 

Kaikissa PicSil lämsissä on patentoitu materiaali ja muotoilu. 

Kaikki nämä lämsät löydät meiltä, kotimaisesta Aminopörssistä. Osasta tuotteita on useampi värivaihtoehto. Espanjalaiset PicSil lämsät ovat erittäin suosittuja ja tilaamme niitä todella usein. Siitä huolimatta ne ovat usein valmistajaltakin loppu. Siksi ne kannattaa napata ostoskoriin silloin, kun niitä saa. Tervetuloa meille!