Kisavärit kotimaisesta Aminopörssistä

Fitness-kisat lähestyy jälleen, ja kisavärit ovat yhä useammalla etsinnässä. Iloksemme ilmoitamme, että saimme juuri erän kisavärejä Aminopörssiin. Nämä kannattaa todellakin tilata per heti, jotta varmasti saa omansa.

Meillä valikoimaan kuuluu sekä Jan Tanan että Pro Tanin kisavärit. 

Jan Tanan Ultra 1 on maailman suosituin kisaväri ja suosituin kisaväri myös meillä. Sitä kyseltiinkin meiltä huolissaan heti alkuvuodesta, että sitä varmasti saadaan varastoon. Ja onneksi saimme! 

Itseruskettavista tuotteista suosituin on Pro Tan Overnight Competition Color.  Tämä väri sisältää dihydroksiasetonia eli DHA:ta, joka on ihon pinnan keratiinisolukkoa värjäävä aine, ja joka tekee ihosta ruskettuneen näköisen muutamassa tunnissa.* 

Aina ennen itseruskettavien (ja kisavärien) käyttöä kannattaa varmistua ihon puhtaudesta ja kunnosta. Iho on hyvä kuoria kuorinta-aineella, joka poistaa tehokkaasti ihon pinnalla olevaa kuollutta / hilseilevää ihosolukkoa pois. Ihoa kannattaa hoitaa ja rasvata päivittäin, jotta iho on pehmeä ja hyväkuntoinen. Näin itseruskettavat ja kisavärit levittyvät iholle tasaisesti. Noudata myös valmistajan ohjeita. Saman brändin tuotteet on kehitetty niin, että ne tukevat toisiaan. 

Huomioithan, että itseruskettavan vaikutus lähtee iholta vain ajan kanssa eikä sitä voi pestä pois. Siksi ihonhoito ennen itseruskettavien käyttöä on erityisen tärkeää. Kisavärit ja meikit tulee aina poistaa iholta huolellisesti, jotta iho voi hyvin.

Kisavärien lisäksi Aminopörssistä löytyy sekä Pro Tan että Jan Tana-sarjojen suosituimmat tuotteet kauniin kisavärin saavuttamiseksi. Tutustu valikoimaan ja tilaa omasi!

*Huomioithan, että itseruskettavien tekemä rusketus on täysin erilainen kuin  UV-säteiden aiheuttama rusketus. Itseruskettavat vain värjäävät ihoa, joten ne eivät suojaa ihoa lainkaan UV-säteilyltä. Muista suojautua auringolle altistuessasi aurinkovoiteilla.