IronMind Captains of Crush suoritusohjeet

IronMind Captain of Crush puristimelle on viralliset säännöt, miten suoritus hyväksytään. Kun seuraat näitä sääntöjä, voit verrata omaa tulostasi maailman vahvimpiin. 

Säännöt nro 2, nro 2.5, nro 3, nro 3.5 tai nro 4 sulkemiseksi

IronMind Captains of Crush Gripper

  1. Sinun tulee käyttää alkuperäistä, aitoa IronMind Captains of Crush® puristinta
  2. Sitä ei ole voinut muokata tai peukaloida millään tavalla.
  3. Tavallista, jauhemaista mankkaa saa käyttää tartuntakädessä, mutta mikään muu ei ole sallittua, ei edes nestemäinen mankka
  4. Vapaalla kädellä voidaan säätää puristin puristavaan käteen. Lähtöasento ei saa olla Captains of Crush kortin leveyttä kapeampi. Kisaajan on osoitettava tuomarille, että hänellä on hyväksyttävä lähtöasento. Captains of Crush -kortin pitää sopia puristimen kahvojen päiden väliin. Silloin aloitusasento on oikein. Kisoissa tämän jälkeen suoritus voi alkaa. 
  5. (Etänä toteutettavissa, virallisissa yrityksissä, jotka videoidaan, kisaajan on osoitettava virallinen aloitusasento näyttämällä selvästi, että kortti sopii kahvojen päiden väliin, ja ja pysäytettävä asento ennen kortin poistamista ja yrityksen jatkamista. )
  6. Kaikki kosketus lepäävän käden ja puristimen välillä korttia poistettaessa mitätöi yrityksen. Lepäävän käden on pysyttävä vähintään 30.48cm (yhden jalan) päässä puristavasta kädestä koko puristamisen ajan. Mikään ei saa olla kosketuksissa puristavaan käteen eikä käsivarteen kyynärpäästä alaspäin (vapaa käsi ei esimerkiksi saa tukea tarttuvan käden rannetta tai pitää kiinni jousesta jne.). Kisoissa koko yritys on oltava tuomarille selvästi nähtävissä: tarttujaa ei voi sulkea, kun se on estetty näkyvistä, ja sen jälkeen kääntää ja esittää jo suljettuna.
  7. Puristin on pidettävä jousi ylöspäin.
  8. Kahvojen on koskettava kokonaan.

Tehtävä ei ole helppo. 

Tällä hetkellä Captains of Crush no. 4 on sulkenut maailmassa vain kuusi ihmistä. Captains of Crush 3,5 on onnistunut sulkemaan kaksikymmentäkaksi ja Captains of Crush no 3 on puolestaan sulkenut yli 300 henkilöä. 

Hyviä treenejä otevoimailun parissa ja mahtavia uusia omia ennätyksiä!