Elektrolyyttijauheen hyödyt

Elektrolyyttijauheet ovat kesän suosikkituotteet. Ja syystä! Lämpimällä kelillä tai hikoillessa menettää hien mukana suoloja. Tuntuu, että saisi juoda vaikka kuinka paljon, ja silti ei nesteydy tarpeeksi. Juuri siksi elektrolyyttijauheet ovat niin loistavia janojuoman seassa. Parhaimmillaan ne ovat jääkylmään veteen sekoitettuna.

Ne sisältävät keskeiset elektrolyytit: magnesiumia, kaliumia, natriumia, kloridia ja kalsiumia. Useimmat on makeutettu, mutta myös maustamattomia on saatavana. Makeutetut ovat kuitenkin ne suosituimmat. Monet suosivat luonnollisia makeutusaineita, kuten steviaa. 

Markkinoilla on onneksi montaa erilaista elektrolyyttijauhetta. On pelkästään elektrolyyttejä sisältäviä tuotteita sekä tuotteita, jotka sisältävät elektrolyyttien lisäksi myös hiilihydraatteja. Ensimmäiset sopivat loistavasti lähes kaikille tuoden elimistöön tärkeitä suoloja, eli elektrolyyttejä, joita hikoilun myötä menetetään. Jälkimmäiset toimivat loistavina urheilujuomina etenkin pitkäkestoisissa ja raskaissa suorituksissa. Ne antavat virtaa jaksaa treenit täysillä loppuun asti, jolloin tuloksetkin luonnollisesti paranevat. 

Suosion myötä elektrolyyttijauheita on putkahtanut markkinoille runsaasti ja parhaat viedään jopa käsistä. Ei ole ollenkaan tavatonta, että elektrolyyttijauheet loppuvat kesken jopa valmistajilta. 

Aminopörssin suosituimmat elektrolyyttijauheet löydät näppärästi Elektrolyyteistä. Puhdistamon pienikokoinen ja lasipurkissa myytävä Puhdistamo Elektrolyyttijauhe 120 g on ensimmäinen, tunnetuin ja loistava. Se on saatavana myös kilohinnaltaan edullisemmassa 240 g pussissa, ja tämä tuote toimii loistavana täyttönä lasipurkille. Yhtä loistava Nutri Worksin viime kesänä markkinoille rantautunut Nutri Works Electrolyte WorX Elektrolyytijauhe on nopeasti kiilannut kakkoseksi. Nutri Works Hydra WorX, joka sisältää elektrolyyttien lisäksi nopeasti imeytyviä hiilareita on heti kolmosena. Se on lähes kaikkien nutriworks-urheilijoiden suosikkituote! Nutri Works Hydra WorX Orange on samasta tuotteesta tehty uutuus, joka on makeutettu stevialla ja maistuu appelsiinilta. 

Suosittelemme elektrolyyttijauheita lämpimästi. Hyvä nestetasapaino saa nopeasti olon tuntumaan erittäin hyvältä. Jos valita mietityttää, autamme erittäin mielellämme. Tervetuloa meille.