Bear Komplex lämsien valinta

Bear KompleX valmentaja kertoo, että häneltä kysytään paljon, mikä tuote pitäisi valita, ja mikä on oikea koko. 

Oikean koon valita

Oikea Bear KompleX lämsän koko löytyy näppärästi tuotteesta ja tuotteiden paketista. Nämä lämsät - kuten kaikki muutkin - kannattaa ostaa mittanauhan kanssa. 

Lämsän oikea käyttö

Valmentaja korostaa, että tärkeää ei ole miltä lämsä näyttää kädessä, vaan miten se suojaa ihoa tangolla.

Hän suosittelee, sormet vain pujotetaan läpi rei'istä, ja lämsä jää näyttämään siltä, että se on kovin ylhäällä. Kun sormet taitetaan, tulee lämsä suojaamaan koko kämmenen ja sormet. Se on tavoite.

Kahden, kolmen sormen vai reiättömät lämsät?

Kahden sormen reiän lämsät antavat vähemmän suojaa. Etuna tässä on se, että tangon tuntee paremmin. On makuasia, onko tämä hyvä vai huono juttu. Valmentaja sanoo, että useimmiten lajin parissa aloittelevat kaipaavat enemmän tuntumaan tankoon. 

Kolmen sormen ja reiättömät lämsät sen sijaan suojaavat koko kämmenen. Kolmen sormen lämsiä voi myös käyttää ilman sormen reikiä, jos kokee sen paremmaksi. Silloin lämsä taitetaan tangosta kiinni napatessa kuten reiätön versio. 

Mikä on Bear KompleX lämsien etu?

Kaikki Bear KompleX lämsät on valmistettu erikoismateriaaleista ja sen ansiosta kaikissa on erinomainen, tahmean tuntuinen pito. Ne toimivat myös ilman mankkaa. Uudet Bear KompleX synteettisestä materiaalista valmistetut Pinnacle lämsät on valmistettu erikoismateriaalista, joka toimii myös mankan kanssa ja kaikissa ilmasto-olosuhteissa, myös kuumassa ja kosteassa. Kaikille yhteistä erinomainen suoja käsille. Kätesi kiittävät, kun valitset Bear KompleX lämsät.