Palautukset

TUOTEPALAUTUKSET JA VAIHDOT

Tuotteillamme on 14 päivän kuluttajasuojalain mukainen palautusoikeus (Kuluttajansuojalaki, 6 Luku Kotimyynti ja etämyynti, 15§ Peruuttamisoikeus etämyynnissä), joka alkaa siitä, kun olet vastaanottanut tilaamasi tuotteet. Mikäli harkitset tuotteen palauttamista, tutustu alla oleviin palautusohjeisiin huolellisesti. 

Palautusosoite: 
Nutrimarket Oy          
Ruosilantie 1 
00390 Helsinki

Näin palautat tai vaihdat tuotteen: 
 1. Kirjaudu asiakastilillesi ja avaa tilaukset välilehti. Paina palauta-painiketta sen tilauksen kohdalla josta halut palauttaa tuotteita. Merkitse tilaukseen mitä tuotteita palautetaan ja tarkista ovatko asiakastiedot oikein. (Huom! Jos sinulla ei ole asiakastiliä käytössäsi jätä tämä kohta tekemättä ja toimi alla olevien ohjeiden mukaisesti).
 2. Pakkaa tuotteet huolellisesti niiden alkuperäispakkaukseen ja liitä mukaan seuraavat tiedot: nimi, osoite, tilausnumero, puhelinnumero, palautuksen syy ja kerro onko kyseessä palautus vai vaihto. 
 3. Mikäli kyseessä on tuotteen vaihto, kirjoita lappuun myös mihin tuotteeseen/kokoon haluat vaihtaa tuotteen.
 4. Palauta tuotteet postitse käyttäen asiakaspalautustunnusta: 625851. Palautuksessa täytyy olla mukana seurantatunnus. Voit tehdä palautuksen myös Postin Helposti-koodilla.
 5. Pyydä postista kuitti palautuksesta. Palautus on asiakkaalle maksuton.
 6. Hyvitämme palauttamiesi tuotteiden hinnan, kun olemme vastaanottaneet ja käsitelleet palautuksesi. Saat vahvistuksen sähköpostitse, kun palautuksesi on rekisteröity onnistuneesti.
Huomioithan ennen palautusta seuraavat asiat:
 • Palautettavien tuotteiden tulee olla avaamattomia ja virheettömiä.
 • Mikäli tuote palautuu myyntikelvottomana eli tuote on avattu, sitä on käytetty, tuote on likaantunut tai tuote on pesty, emme hyväksy palautusta. Tuote on myyntikelvoton myös siinä tapauksessa, että siitä on irrotettu tuotelaput tai se palautetaan ilman myyntipakkaustaan tai myyntipakkaus ei ole ehjä. Myyntikelvottomasta tuotteesta ei palauteta rahaa. 
 • Mikäli olet maksanut tilauksesi verkkomaksulla, rahojen palautus tapahtuu Payrail maksupalvelun kautta. 
 • Mikäli olet valinnut tilauksen maksutavaksi laskun ja palautat kokolähetyksen, liitä lasku mukaan palautuslähetykseen. Mikäli palautat osan lähetyksestä, muista vähentää palautettavan tuotteen/tuotteiden hinta lähetystä koskevan laskun loppusummasta. 
 • Palautamme maksusuorituksesi 14 päivän kuluessa peruuttamisilmoituksen saatuamme edellyttäen, että olemme vastaanottaneet palautuksen tai olet osoittanut lähettäneesi tuotteet takaisin.  
 • Palautus suoritetaan sillä maksutavalla, jota olet käyttänyt tilausta tehdessäsi. Mikäli palautat koko tilauksen, palautamme myös tilauksen toimitusmaksun. 
 • Mikäli asiakas palauttaa tuotteita ja on hän velvoitettu palauttamaan mahdollisesti ilmaiseksi saamansa tuotteet mikäli tilauksen arvo palautuksen jälkeen jää alle ilmaiseen tuotteeseen oikeuttavan rajan. Mikäli ilmaistuotetta ei palauteta palautuksen yhteydessä Aminopörssi pidättää oikeuden laskuttaa ilmaistuotteen suositushinnan asiakkaalta.
 • Mikäli asiakas on tilatessaan valinnut DB Schenker noutopistepaketin ja palauttaa tuotteita niin että tilauksen arvo laskee alle ilmaisen toimituskulurajan (59 €), lisätään toimituskulut tilaukselle.
Palautus ja vaihto on asiakkaalle maksuton yhden kerran yhtä tilausta kohden! Maksuton palautusoikeus ei koske kuntolaitteita.