FINNMAX

Orhimax

150 grammaa
  • Boostaa testosteroniasi
19,99 €
19,99 €

133,27 € / kg

Varastossa: 13 kpl

Määrä: kpl
Kpl Hinta Yhteensä  
2 19,39 € 38,78 € Osta
3 18,99 € 56,97 € Osta

Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksiin postiisi

Nopea toimitus 1-3 vrk

Ilmainen 14 vrk palautusoikeus

Miehinen kunto kaipaa toisinaan pientä piristystä. OrhiMax sisältää mieskunnon kannalta tärkeitä aminohappoja L-arginiininia, L-ornitiinia ja D-asparagiinihappoa sekä Tribulus Terrestris kasviuutetta. L-arginiini edistää typpioksidin tuotantoa elimistössä. Typpioksidi laajentaa verenvirtausta lihaksissa ja erogeenisilla alueilla. L-ornitiini auttaa elimistöä poistamaan haitallisia kuona-aineita ja vaikuttaa suotuisasti kasvuhormonin eritykseen. D-asparagiinihappo ja Tribulus Terrestris tukevat kehon oman testosteronin tuotantoa elimistössä. Yhdessä nämä tehokkaat ainesosat edistävät hyvinvointia ja tuovat lisää suosituskykyä arkeen, treeniin sekä makuuhuoneeseen.

  • Lisää suorituskykyä niin salilla kuin makuuhuoneessakin
  • Parantaa unta
  • Tukee kehon testosteronituotantoa   

OrhiMax on kokonaisvaltainen suorituskyvyn lisääjä ja se vaikuttaa hyödyllisesti kaikkiin elämän osa-alueisiin, niin yleiseen hyvinvointiin ja suorituskykyyn kuin myös seksuaaliseen suorituskykyyn. OrhiMax myös parantaa unenlaatua ja suosittelemmekin nauttimaan tuotetta juuri ennen nukkumaan menoa. OrhiMax soveltuu kaiken ikäisille aikuisille. 

Annostus: Vuorokausiannos on 3 g jauhetta.

Valmistaja: Finnmax
 

Ainekset:
D-asparagiinihappo, 
L-arginiini, 
tribulus terrestris ja 
L-ornitiinihydrokloridi

Arvostele tämä tuote

17.10.2016 - Juhox

Ensimmäisen viikon ajan oli hyvä vireystila ja voimataso kohosi, mutta sitten iski jonkinlainen masennus, joka taas kesti pari kuukautta lopettamisen jälkeenkin.

Netistä kun katoin, niin monet muutkin ovat saaneet D-asparagiinihaposta depressio-oireita. Itse en käytä enää mitään tuotetta, joka sisältää D-asparagiinihappoa.

08.12.2015 -

08.12.2015 - Hans

  • Aminopörssi suosittelee
Boostaa testosteroniasi

Orhimax

Sähköpostiosoitetta ei näytetä arvion yhteydessä