Makrobios

Himalajan Ruususuola

500 grammaa
Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
4,09 €
4,09 €

8,18 € / kg

Määrä: kpl
Kpl Hinta Yhteensä  
2 3,97 € 7,94 € Osta
3 3,89 € 11,67 € Osta

Ilmainen toimitus yli 59 € DB Schenker noutopistepaketti tilauksiin.

Nopea toimitus 1-3 vrk

14 vrk palautusoikeus

Himalajan Kristallisuola 

Himlajan kristallisuola eli Ruususuola louhitaan Himalajan juurelta. Suola on muodostunut kauan aikaa sitten ns. alkumerestä ja jäänyt turvaan mannerlaattojen puristukseen. Noihin aikoihin meriin ei ollut vuotanut yhtään öljylastia, ei laskeutunut hiukkastakaan tehtaiden saastepilvistä, eikä yksikään teollisuuslaitos tai jätevedenpuhdistamo ollut laskenut jätevesiään meriin, joista osa on nykyään jo lähes uimakelvottomia - ja joista tehdään myös kuivattamalla merisuolaa. Himalajan vuorten kätköissä puhtaana tallessa ja turvassa säilynyt suola, jota aikoinaan vain kuninkailla oli lupa ja varaa käyttää, on nyt vaihtoehtona kaikkien saatavilla.

Himalajan Ruususuolan hieno oranssi väri syntyy sen sisältämistä lukuisista mineraaleista. Tavallisesta valkoisesta suolasta on poistettu kemiallisesti kaikki mineraalit, koska ne haittaavat suolan teollista jatkojalostamista. Nämä erotetut arvokkaat mineraalit myydään lääketeollisuuteen ja edelleen kuluttajille tabletteina.

Kristallisuolassa on ihmisen keholle välttämättömät alkuaineet ja mineraalit - mm. kalsium, magnesium, kalium ja rauta tallella ja hyvin imeytyvässä muodossa. Kristallisuola sisältää yhteensä noin 80 erilaista tärkeää mineraalia.

Kristallisuola on luonnollinen, puhdas kumppani erityisesti terveellisten ja maistuvien luomuruokien valmistamiseen. Kristallisuolan tiiviimpi kiderakenne tekee siitä hitaammin liukenevan ja aromikkaan pehmeän makuista. Tämän puhtaampaa ja ravinteikkaampaa suolaa et löydä.

Varastostamme löytyy kahteen eri karkeuteen jauhettua suolaa: n. 3-5 mm raekokoista karkeata ja n. 0,5-1 mm hienoa suolaa.

Markkinoija: MakroBios Oy
Aineosat: Pakistan: Kristalli Himalajanvuorisuola
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.

  • Aminopörssi suosittelee
Himalajan Ruususuola

Himalajan Ruususuola

Sähköpostiosoitetta ei näytetä arvion yhteydessä