Vitabalans

D-max 100 mcg

90 tablettia
Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
Hinta: 13,99 1399

(0,16 € / kpl)

Varastossa: 20 kpl

Määrä: kpl
Kpl Hinta Yhteensä  
2 13,57 € 27,14 € Osta
3 13,29 € 39,87 € Osta

ILMAINEN TOIMITUS yli 59 euron DB Schenker noutopistepaketti tilauksiin.

Nopea toimitus 1-3 vrk

14 vrk palautusoikeus

D-vitamiini on tunnetusti tärkeä lujan luuston ja hampaiden muodostuksessa. Se edistää kalsiumin ja fosforin normaalia imeytymisestä ja hyödyntämistä sekä edistää veren normaalia kalsiumtasoa. Siksi D-vitamiini on merkittävä luiden ja hampaiden pysymisenä normaaleina. Lisäksi D-vitamiini hyödyttää immuunijärjestelmän (=puolustusjärjestelmä bakteereita ja viruksia vastaan) normaalia toimintaa sekä edistää lihaskunnon ylläpitämistä erityisesti ikääntyvillä henkilöillä.

Kesällä auringonvalossa ihon kautta muodostuu tarpeeksi D-vitamiinia. Ravinnossa D3-vitamiinia on vain kalassa, kananmunan keltuaisessa, D-vitamiinilla täydennetyissä maidossa ja maitotaloustuotteissa ja margariineissa. Talvisaikaan D-vitamiinin saanti pelkästään ruuasta saattaa olla riittämätöntä kaikenikäisillä, siksi vitamiinipuutos on yleistä. Puutos voi syntyä, jos ei syö 2-3 kala-ateriaa viikossa, maitotuotteiden käyttö on vähäistä tai noudattaa pelkästään kasvisruokavaliota.

Kesällä kertynyt D-vitamiinivarasto riittää vain syys-lokakuulle asti. Siksi D-vitamiinilisää on hyvä käyttää pimeän syksyn ja talven aikana lisäämään vitamiinin saantia ravinnosta saatavan vitamiinin ohella. D-vitamiinivalmisteena suositellaan D3-muotoa, joka on ihmiselle luontainen ja tehokkaampi kuin D2-muoto.
 
Aikuisen D-vitamiinin yksilöllinen vuorokausiannos voi vaihdella 20-100 µg:n välillä, jotta veren D-vitamiinipitoisuus pysyisi riittävän korkealla. Annoksen määrään vaikuttavat ruokavalio, auringonsaanti, ikä, ihon väri, lihavuus sekä luuston kunto.

Annostus: Yli 60-vuotiaille: D-max 20 µg tai 25 µg 1 tabletti päivässä.
Aikuisille: D-max 20 µg, 25 µg, 50 µg tai 100 µg 1 tabletti päivässä.
Lapsille ja nuorille 3-18 v: D-max 7,5 µg tai 10 µg 1 tabletti päivässä.
Annostuksessa huomioitava saanti mahdollisista muista lisistä (esim. kalaöljy-, kalsium- tai monivitamiinivamisteet).

Valmistaja: Vitabalans
Sisältö per 1 tabletti::
Di-vitamiinia 100 µg
 
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.

  • Aminopörssi suosittelee
D-max 100 mcg - Vitabalans

D-max 100 mcg

Sähköpostiosoitetta ei näytetä arvion yhteydessä