Victory Grips lämsän valinta

Toiminnallisen harjoittelun harrastaja! 

Onko sinulla jo Victory Grips lämsät tai pohditko niiden ostoa?

Tässä lisätietoa oikean koon valinnasta ja siitä, miltä Victory Grips lämsän tulee tuntua, kun ne ovat sinulle täydelliset. Sinulle täydellisten lämsien avulla voit saavuttaa paremman gripin. Paremman gripin ansiosta voit treenata kovempaa, ja kovemman treenin ansiosta kehityt enemmän! 

Ohjeet on laatinut Victory Grips.

1. Usein kysytään: pitäisikö Victory Grips lämsien tuntua näin suurilta?

Vastaus on kyllä. Uudet Victory Grips -käyttäjät saattavat kokea, että lämsässä olevat sormenreiät ovat liian suuret. Tämä on tehty täysin tarkoituksella. Sormenreikien tulee tuntua alkuun suurilta. Kämmenenkohta on tarkoituksella suunniteltu löysäksi, mikä luo materiaalista laskoksen, joka kiilautuu kämmenen ja tangon väliin. Tätä kutsutaan nimellä ”dowel effect” – katso video alta!  Se tarjoaa juuri oikean vipuvaikutuksen. Sen ansiosta saat treeniin enemmän tehoa, enemmän pitokestävyyttä ja enemmän tilaa ylittää rajasi.

2. Entä rannehihnan koko?

Rannehihna tulee pitää tiukasti rannetta vasten, eikä sitä saa vetää alaspäin ”dowel effect” vaikutuksen vähentämiseksi. Varo kiinnittämästä rannehihnaa liian tiukalle ranteeseesi, sen tulee olla tiukka, mutta ei puristava. 

Katso videot, jotta tiedät enemmän! 

Sormettomat lämsät: sovitus ja edut

Dowel Effect videolla: