Versa Grippsit Aminopörssistä!

Ovatko Versa Gripps-tuotteet tutummin Versat sinulle tuttuja?

Ei epäilystäkään, että Versa Gripps on tunnetuin ja puhutuin treenivaruste salilla tosissaan treenaaville. Versat ovat suosittuja niin ammattikehonrakentajien, personal trainereiden ja monien julkkistenkin keskuudessa. Ne koristavat useiden fitness-alan lehtien kansia, mikä vain lisää tunnettuutta entisestään. 

Versa Gripps korkealaatuiset tuotteet valmistetaan USA:ssa ilman kompromisseja. 

Mitä erityistä Versa Gripps -tuotteissa on?

Versoissa yhdistyy käytännössä säädettävä ja pehmustettu rannetuki, vetoremmi ja salihanska. Erityisestä matriaaliasta tinkimättömällä ammattitaidolla valmistetut ja viimeistellyt Versat valmistetaan USA:ssa. Niiden ansiosta saat pitävän otteen tangosta, käsipainosta tai kahvakuulasta. Siksi voit treenata kovempaa, ja siksi sinulla on mahdollisuus kehittyä. 

Mihin treeniin Versat sopivat?

Ehdottomasti salitreeniin. Myös voima- ja painonostoon sekä kahvakuulailuun.

Versa Gripps Valikoima

Aminopörssin valikoimassa on ne suosituimmat Versat valikoimalla, mistä jokainen löytää juuri itselleen parhaat tuotteet.

Versa Gripps Pro suosituimmat ja myydyimmät versat. Hiukan pitempi remmiosa antaa lisätukea. Sopii raskaammille painoille. Monta väriä yhdistettynä klassiseen mustaan ja monta kokoa, joista jokainen löytää omansa. 

Versa Gripps Fit on loistava pienemmille käsille & pienemmille/keskiraskaille painoille. Hiukan lyhyempi ja kapeneva malli. Kaksi väriä: täysmusta ja pinkki-musta. 

Versa Gripps Xtreme on Versa Grippsin uusin ja edistyksellisin Versa, joka on tehty kestämään!  Patentoitu muotoilu, joka on rakennettu kestämään kovimmatkin treenit. Täydellinen "game changer!!" Vallankumouksellinen suunnittelu mahdollistaa painotangon ylittämisen haavoittuvan rannekanavan alueen yli, mikä parantaa ranteen suojausta kaikkien työntöharjoitusten aikana. Pito on yhtä tehokas myös kaikissa vetoharjoituksissa. Jokainen kahva on kaksoisommeltu parantamaan kestävyyttä ja pitkäikäisyyttä. Yksi väri: Onyx musta. 

Versa Gripps yritys

Versa Gripps yrityksen tavoitteena on tarjota erinomaista laatua ja ammattitaitoa jokaisessa Yhdysvalloissa valmistetussa Versa Gripp -tuotteessa. Versa Grippsin parissa tekee töitä tiimi, joka koostuu useista eri kansallisuuksista ja kulttuureista kuuluvista ihmisistä. Yritys on ylpeä monipuolisesta ja omistautuneesta tiimistään.

Nyt tilaat Versa Gripps-tuotteet kotimaisesta Aminopörssistä!