Uutuus: Nutri Works Kversetiini

Luonnon tehoaineisiin kuuluva luonnollinen aine ja flavonoidi kversetiini on loistava apu kevään haasteisiin. 

Kversetiini on flavonoideihin kuuluva antioksidantti. Sitä on luonnostaan esimerkiksi omenan kuoressa, teessä ja sipulissa. Kversetiiniä saadaan siis normaalista ruoasta, keskimäärin 100 milligrammaa päivässä, ja suomalaiset saavat sitä eniten sipulista. Valitettavasti suurin osa kversetiinistä on kuorissa, niin omenan kuin sipulinkin kuorissa, jotka juuri poistetaan. Omena on myös valitettavan usein hedelmä, joka ei aina sovi kevään haasteista kärsiville. Muista kversetiinin lähteitä ovat marjat (myös näissä kuoret, joissa on eniten flavonoideja) sekä punaviini ja vihreä tee. 

Nutri Works Quercetin 250 mg + C, 60 vegekaps. on kversetiini-C-vitamiinikapseli. Tuote on kehitetty vastustuskyvyn tueksi ja se sopii erityisesti kevään haasteisiin. C-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja soijaton. Vegaaninen.

Kaksi kapselia sisältää kversetiinidihydraattia 550 mg, josta kversetiiniä 500 mg
sekä C-vitamiinia huikeat 500 mg! Tuotetta suositellaan nautittavaksi tarpeen mukaan 1-2 kapselia päivässä. 

Kversetiini-valmisteet ovat ravintolisiä, jotka eivät koskaan korvaa monipuolista ravintoa ja terveitä elämäntapoja. Ne tulee säilyttää lasten ulottumattomissa ja annosohjeita tulee noudattaa.