Kotitreenivälineet

Kotona treenaaminen on tullut jäädäkseen. Mikä on onni! Varsinkin kiireisenä ei tarvitse ottaa erikseen aikaa lähteä mihinkään vaan kunnollisilla välineillä voi tehdä treenin kuin treenin kotona - tai vaikka takapihalla! Sinnekin taas kohta pääsee lumien sulettua. 

Kotitreenivälineiden tulee kuitenkin ilman muuta olla kunnossa. Muuten treeni ei ota sujuakseen. 

Monen ykköstreeniväline, joka on helppo myös kuljettaa mukana, on vastuskuminauha. Niitä on nimestä huolimatta saatavana myös tekstiilisenä versiona. Kannattaa hankkia heti pari eri vahvuutta, jotta treeniin saa vaihtelua. Pitkillä kuminauhoilla puolestaan on hyvä aloittaa leuanvetotreenit, jolloin yhtäkkiä useampikin leuka sujuu näppärästi ja helposti kuminauhan tuella. 

Myös kunnollinen jumppamatto on must have tuote. Manduka X jumppamatto toimii niin kotona kuin pihalla sekä toki myös joogakoululla ja kuntosalilla. Kestävä ja hygieeninen matto on helppo puhdistaa. Jos jumppaa & joogaa ilman kenkiä, edullisin Mandukan matto on Manduka Begin Mat joogamatto, jossa on myös asanoiden linjausta auttava keskiviiva. Tämä on hyvä vaihtoehto harvoin joogaavalle, pehmeämpää ja halpaa mattoa etsiville. 

Jumppapallo on mahtava väline keskivartalon harjoitteluun. Ja helppo tapa treenata! Kokeile vaikka katsoa tv:tä jumppapallon päällä tai tee työt jumppapallolla istuen. Toimii! Hulavanne on kesän juttuja, mutta jotta pärjää lapsille, harjoittelu kannattaa aloittaa ajoissa. 

Leuanvetotanko on kotitreenin kuningas tai kuningatar - kummin vain. Meillä välinettä käyttää koko perhe. Valitse leuanvetotanko tarpeesi mukaan. Meiltä löytyy monta erilaista vaihtoehtoa ja myös ne, mitä ei pultata seinään kiinni. Meille se on ollut paras vaihtoehto. 

Punnerruskahvat tuovat vaihtelua ja uutta ärsykettä punnerruksiin. Ne mahdollistavat käsien ja olkapäiden luonnollisen liikkeen punnerruksissa, joten punnerrus tulee tehtyä oikeita lihaksia käyttäen ja siten turvallisemmin. Punnerruskahvojen ansiosta voidaan välttää ranteiden ja nivelten rasitusta, kun lihakset työskentelevät oikealla tavalla. Osaan punnerruskahvoista on saatavilla myös pyörivä liike, epätasainen pinta tai korokelevy, mitkä kaikki tuovat uudenlaista haastetta punnerruksiin.

Voimapyörän avulla saa keskivartalotreenin tehtyä alta aikayksikön! Nopeaa, tehokasta ja toimivaa. 

Tsekkaa myös kategoria varusteet ja välineet, joista löydät rannesiteet, gripperit, vyöt, hanskat ym. treenin tueksi niin kotitreeniin kuin salillekin. 

Kaikki nämä välineet ja paljon muuta löydät kotimaisesta Aminopörssistä. Tervetuloa meille!