Resepti: Keto Fudge

Aven ketokeittiössä tapahtuu jälleen! Kokeile maustaa Fudge joulumausteilla tai tee perinteisempi versio!

Foodinin tuotteilla ketoreseptit onnistuvat leikiten.

Tämä ketoruokavalioon sopiva Fudge maistuu ihan kaikille ja on helppo valmistaa. Makuvaihtoehtoja on vaikka muille jakaa, sillä voit näppärästi muuttaa makua mausteilla, joita Foodin sarja on pullollaan! 

Keto-Fudge

  • 6dl kuohukermaa
  • 60g voita
  • Foodin erytritolia oman maun mukaan
  • 2/3 tl Foodin merisuola
  • 1 dl mantelilastuja tai muita pähkinöitä paahdettuna (ei suklaaversioita, vaikka nekin toki varmasi maistuisivat paahtamattomina tässä!)

Mausteita oman maun mukaan. Hyviä maustevaihtoehtoja ovat esim.

  • Foodin Kardemumma
  • Foodin kaakaojauhe
  • Foodin lakritsijauhe
  • Foodin Vanilja
  • Foodin piparkakkumauste
  • Foodin glögimauste

Kaada kuohukerma, voi ja erytritoli kattilaan. Keitä miedolla lämmöllä sekoitelleen, kunnes seos alkaa paksuntua ja muuttua kellertäväksi. Sekoita voimakkaasti pohjaa myöten, kunnes seos alkaa ruskistua fudgen väriseksi.
Lisää suolaa ja sekoita huolella. Kaada seos silikonivuokaan. Paahda mantelilastut kuivalla pannulla ja mausta suolalla. Ripottele fudgen pinnalle.
Anna fudgen jähmettyä jääkaapissa. Paloittele, ja nauti .
Ihana tuliaisidea!