Otevoiman tärkeys ja suosio

Otevoima on spesifistä voimaa, mitä jokainen meistä tarvitsee normaaleissa arjen askaressa. Otevoimasta on hyötyä lähes kaikissa urheilulajeissa, joista ehkäpä tunnetuin on kiipeily.

Kiipeilyssä otevoima kehittyy toki automaattisesti. Eri kiipeilyotetyypit edistävät puristusvoimaa eri tavoin ja tuovat automaattisesti monipuolisuutta treeniin. Siksi kiipeilyotteita onkin jos jonkinlaisia! Vaakatasossa oleviin otteisiin tartutaan eri tavoin kuin kahvaotteisiin ja pienet grimp-otteet kehittävät tyystin erilaista puristusvoimaa kuin suuremmat otteet. 

Koska kiipeilyhallille ei yleensä ihan joka päivä suunnata, treenaa moni tavoitteellisesti kiipeilevä otevoimaa myös kotona. Otelauta on tähän loistava valinta, sillä monta erilaista koloa sisältävä otelauta antaa monipuolista treeniä otevoimaan. Saatavana on sekä perustyyppistä otevoimalautaa aloittelijalle kuin erittäin haastaviakin otevoimalautoja edistyneille. Otelauta on työkaluihin tottuneelle helppo kiinnittää vaikkapa oviaukon yläpuolelle ja se on yllättävän huomaamaton myös ei-kiipeilevän mielestä. 

Paitsi kiipeilyn ja muiden lajien oheisharjoitteena, otevoimailu on noussut suosioon, ja sen parissa kisataan paljon. Otevoimailu ei enää ole "vain oheisharjoittelua", vaan se on myös oma lajinsa. Tähän on myös tartuttu ja otevoimatuotteet ovat kehittyneet suorastaan mahtavaksi valikoimaksi. 

Amerikkalainen, erittäin laadukas IronMind on supersuosittu otevoimabrändi, jota maailman vahvimmat käyttävät. IronMindilta kerrotaan, että brändiä on tavallaan ikävä myydä, sillä tuotteet kestävät käytössä jopa eliniän. Uutta samanlaista otevoimatuotetta ei tarvitse ostaa. Sen sijaan kun kehityt, on järkevää hankkia välineitä lisää ja erilaisia, jotta voit kehittää otevoimaa spesifimmin. Ironmind tuotteita onkin meillä valtava valikoima, josta jokainen löytää taatusti omat suosikkinsa. 

FAT Gripz on kuntosaliharrastajan suosikki. Innovatiivistä Fat Gripziä käyttämällä saadaan todella tehokkaasti ja helposti oman salitreenin aikana vahvistettua käsivarsia. Kolme eri vahvuutta takaa sen, että jokainen löytää oman vaihtoehtonsa. 

Kiipeilijän otevoimatuotteeksi käyvät samat tuotteet kuin muidenkin otevoimailijoiden. Lisäksi otelautojen ja muiden, kaikille sopivien otevoimavälineiden lisäksi meiltä saat erittäin monipuolisesti kiipeilyyn erityisesti kehitettyjä otevoimatuotteita, jotka toimivat todella hyvin. Esimerkiksi erilaiset otteet, jos niitä on mahdollista kiinnittää kotiin, toimivat loistavana keinona kehittää kiipeilijän otevoimaa, kun hallille ei pääse. Kavuta Climbing on kotimainen otevoimabrändi kiipeilijlälle. Brändin valikoima kattaa suomalaisen kiipeilijän kehittämät pintsipalikat ja pintsikiekot, joiden avulla on helppo kehittää spesifistä  otevoimaa missä ja milloin vain! Beastmakerin laadukkaat otteet ja otelaudat toimivat loistavasti ja miellyttävät silmää esteettisyydellään. 

Yksi tärkeä otevoimaväline jokaiselle otevoimailijalle ja kiipeilijälle on IronMind Expand your hands kuminauha. Sen avulla voidaan tehokkaasti vahvistaa kädenselän ja sormien lihaksia ja tasapainottaa puristusvoiman tuomaa voimaa. Tällä estetään loukkaantumisia ja yksipuolista rasitusta. Tätä settiä voi käyttää melkein missä ja milloin vain. Ja se todellakin toimii!  Powerfingers setti, joka on erityisesti kiipeilijälle kehitetty, toimii vastaavalla tavalla. 

Tervetuloa meille tutustumaan mahtavaan otevoimavälineiden valikoimaan. Myymälässä näet kaikki tuotteet livenä.