Nutri Works proteiinin valinta
Onneksi olkoon! Olet kiinnostunut lisäproteiinin valinnasta ravitsemukseesi ja treenisi tueksi. Tiedetään, että proteiini edistää lihasten kasvua ja ylläpitämistä sekä luuston pysymistä normaalina. 

Kiitos, että valitsit Nutri Works-sarjan. Nutri Works on Suomessa suunniteltu lisäravinnesarja. Osa tuotteista valmistetaan Suomessa, osa Ruotsissa. 
Nutri Works -sarjaan kuuluu monta korkealaatuista proteiinijauhetta.

Näillä ohjeilla valitset sinulle parhaiten sopivan Nutri Works -tuotteen: 
 
Haluatko vegaanisen proteiinin lähteen?
Valitse NUTRI WORKS VEGAN PROTEIN WORX
Tämä proteiinijauhe sisältää kolmea toinen toistaan täydentävää proteiinin lähdettä: riisiä, hamppua ja hernettä. Herkullinen suklaanmakuinen protsku ei sisällä mitään eläinperäistä. Se sopii siis paitsi vegaaneille, kaikille kasviperäistä proteiinin lähdettä suosiville. Koska siinä ei ole maitoproteiinia lainkaan, se on luontaisesti tietysti laktoositon. Se on makeutettu ainoastaan stevialla ja maistuu suklaalta. 
Tuotteelle on myönnetty arvostettu Avainlippu-merkki osoituksena suomalaisesta työstä. 

Haluatko korkealaatuisimman, herkullisen ja helposti sulavan maitoproteiinin lähteen?
Valitse NUTRI WORKS ISO WORX 1 kg tai säästöpakkauksessa NUTRI WORKS ISO WORX 3 kg
Suosituin Nutri Works Iso WorX proteiinijauhe maistuu todella hyvältä, on helposti sulavaa eikä sisällä pisaraakaan laktoosia. Makuvaihtoehtoja on suklaa, vanilja, vanilja-mustikka, mansikka sekä täysin maustamaton versio. Kaikki maustetut tuotteet on makeutettu stevialla. Heraproteiini-isolaatti on suodatettua proteiinia. Siksi siinä on erittäin korkea proteiinipitoisuus, vain vähän rasvaa ja hiilihydraatteja. Se toimii myös ketogeenisessa ruokavaliossa. 
Tuotteelle on myönnetty arvostettu Avainlippu-merkki osoituksena suomalaisesta työstä. 

Haluatko hyvän & edullisen proteiinin lähteen? Siedätkö hiukan laktoosia?
Valitse NUTRI WORKS WHEY WORX 1kg tai säästöpakkaus NUTRI WORKS WHEY WORX 4 kg
Tämä edullisempi heraproteiinikonsentraattia sisältävä proteiinijauhe sisältää myös entsyymejä sekä laktoosinpilkkojan. Siksi se auttaa pilkkomaan heraproteiinikonsentraatin sisältämää laktoosia. Entsyymit auttavat ruoansulatuksessa. Tämä loistava lisäproteiini on erittäin lompakkoystävällinen ja toimii paitsi palautusjuomana myös erinomaisena välipalana ja pitää nälkää pitempään. Se on makeutettu ainoastaan stevialla. Makuvaihtoehtoina ovat ne ehdottomasti suosituimmat: vanilja ja suklaa. 

Noudatatko Ketogeenista ruokavalioita? Haluatko korvata aterian tuotteella?
Valitse NUTRI WORKS KETO WORX MEAL ateriankorvike
Ketogeeniseen ja VHH-ruokavalioon suunniteltu ateriankorvike sisältää yhtä paljon proteiinia ja rasvaa ja vain vähän hiilihydraatteja. Ateriankorvikkeena se sisältää enemmän kaloreita kuin edellä mainitut proteiinijauheet, joten se on loistava ateriankorvike ja pitää hyvin nälkää. Hennosti kookokselta maistuva suklaanmakuinen tuote on suorastaan herkku! 
Tuotteelle on myönnetty arvostettu Avainlippu-merkki osoituksena suomalaisesta työstä.