Kesän parhaat treenishortsit!

Parhaat shortsit kesään! 

Oli sitten kyseessä miesten tai naisten shortsit, tulee niiden istua täydellisesti ja pysyä paikallaan korjailematta. Ne eivät saa hiertää, puristaa tai kiristää, mutta ei myöskään pyöriä päällä. Tietenkin niiden tulee näyttää päällä hyvältä, ja saada sinut tuntemaan itsesi itsevarmaksi.

Helppoa, vai mitä?
Naisten treenishortsit ovat jo pitkään olleet bikersejä, jotka ulottuvat juuri polven yläpuolelle. Tämä pituus on hyvin imarteleva lähes kaikille ja ehkäpä juuri siksi kovin suosittu. Tänä vuonna shortsin pituus on kuitenkin lyhentynyt selvästi ja nämä lyhyemmät mallit ovat menneet nopsasti loppuun. Lyhyen mallin etuna on se, että kintut saavat enemmän väriä, kun aurinko pääsee hellimään hipiää. Toki paljas iho on aina myös viileän tuntuinen.

Kuten trikoissa, myös shortseissa nähdään tällä hetkellä paljon ns. scrunch but mallia eli rypytystä takapuolella. Tämä korostaa kauniisti muotoja. Moni nappaakin suosikkitrikoostaan näppärästi shortsimallin kesäksi ja voi olla varma, että malli toimii täydellisesti. 

Taskut ovat tulleet jäädäkseen. Monissa malleissa on ennen suosituin sivutasku, joka on selkeä ja pakko sanoa, että näppärin valinta. Uusiin malleihin on luotu erilaisia taskuvariaatioita, joista valtavirtaa kasvattaa shortsin tai trikoon taakse vyötärönauhaan upotettu taskumalli. Se on huomaamaton, mutta vaatii pienemmän puhelimen tai puhelimen ilman kuoria. Silloin se toimii toki erinomaisesti!

Tämän kevään uutuuksia ovat Reloden Mercy shortsit, joissa pitempi bikers malli toimii useimmilla. Prime Scrunch on lyhyempi malli, jossa on scrunch-rypytys korostamassa muotoja. Täydellistä on näissä myös ihanan kevyt ja hengittävä materiaali, joka suorastaan halaa ihoa. Näille meiltä vahva suositus.

Kesän uutuus ICANIWILL Define Seamless lyhyet shortsit ovat ihanat. Niissä on stopparit lahkeissa, joten nämä shortsit eivät rullaa! Scrunch butt shortsit ovat vastaavien trikoiden shortsimalleja ja toimivat yhtä hyvin kuin voi ajatellakin.

Better Bodies High Waist trikoot on nyt saatavana suosittuina shortseina ja vieläpä taskulla. Uusi Scrunch shortsi on suorastaan viety käsistä, sillä kaikkea ei edes saatu meille lisää kovasta yrityksestä huolimatta.

Miesten shortsit ovat pituudeltaan useimmiten polven yläpuolelle ulottuvia. GASP ja Gorillan shortsit ovat suosittuja ympäri vuoden eikä näistä malleista tule erikseen kesäversioita. Suosituin malli GASP Pro Mesh Shorts on ikisuosikki, joka haetaan aina uudestaan. 

Yhteistä miesten treenishortseissa on materiaalit. Hengittävät, päällä mukavat shortsit toimivat treenissä kuin treenissä. Isoille miehille on myös omat mallistonsa kuten Gorillan Augustine ja Buffalo. Erikseen on myös shortseja, jotka toimivat uimashortseina kuten Gorillan uutuusshortsit. ICANIWILL ja Betterin shortseissa erityistä on hyvin kevyt ja nopeasti kuivuva materiaali, joka on erityisesti paljon hikoilevien mieleen.

Tervetuloa sovittamaan meille! Löydät varmasti omat lempparishortsit laadukkaiden treenivaatebrändien valikoimasta.