Ravintolisät: Ilona Siekkinen tuotteet

Tunnettu Fitness-urheilija ja valmentaja Ilona Siekkinen on luonut oman lisäravinnebrändin M-Nutrition brändin alle.

Kaikki Ilonan tuotteet löydät tästä linkistä.

Ilonan kaikki tuotteet liittyvät aktiiviseen elämäntyyliin ja kauneuteen. Lähes jokaisen tuotteen nimessä komeileekin sana: Beauty. Tuotteet ovat selvästi naisille suunniteltuja. Valtaosa tuotteista on treenin tueksi kehitettyjä. 
 

Tutustuin tuotteisiin tarkemmin, jotta niistä on helpompi valita itselleen sopivat.

Ilonan ravintolisä, kauneustuote Natural Beauty sisältää mm. kollageenia, kasviuutteita, aminohappoja, vitamiineja ja mineraaleja jotka edistävät ihon hyvinvointia ja vahvistavat ihoa sekä kynsiä. Kapselimainen tuote on kätevä ja helppo nauttia veden kanssa. Natural Beauty sopii sisäisiä ravintolisiä kauneudenhoidossa suosiville. 

Ilonalla on kaksi tuotetta treenin tueksi ennen treeniä tai sen aikana. Beauty Burn ja Fat Burn. Molemmat sisältävät piristäviä aineita kuten kofeiinia ja sitä sisältäviä uutteita. Beauty Burn on jauhemainen ja toimii treenin aikana tai sitä ennen nautittuna. Fat Burn puolestaan on kapselimutoinen ravintolisä. Koska nämä tuotteet sisältävät kofeiinia, ne ei sovi raskaana oleville, imettäville eikä kofeiiniherkille.

Jauhemainen ravintolisä Beauty Burn toimii monivaikutteisesti treenin tukena ja edistää myös kauneutta. Se sisältää haaraketjuisia aminohappoja (BCAA), piristävää Ginsengiä, guaranaa ja vihreää teetä sekä kofeiinia ja L-karnitiinia. Lisäksi Beauty Burn sisältää Peptan-kollageenia ja vitamiineja kuten biotiinia ihon hyvinvointiin. 

Fat Burn sisältää sekoituksen 16 erilaista ainesosaa. Se sisältää mm. piristäviä aineita: Vihreä tee -uutetta, Guaranauutetta, Vihreä kahvipapu -uutetta, Yerba Mate -uutetta, Garcinia Cambogia -uutetta ja kofeiinia. Piristävien aineiden lisäksi se sisältää vitamiineja ja hivenaineita. Tuotteen nimi kertoo käyttötarkoituksesta, mutta vitamiinit ja hivenaineet puolestaan tukevat kauneutta.
 
Ilta-aikaan tai treenin jälkeen käytettäväksi Ilona on kehittänyt myös tuotteen. Ilonan Beauty ZMA-ravintolisävalmiste sisältää tyypilliset ZMA-aineet eli magnesiumin, sinkin ja B6-vitamiinin. Niiden lisäksi siihen on lisätty kasviuutteita ja aminohappoja mm. l-teaniinia. Sinkki edistää luuston, kynsien, ihon ja hiusten pysymistä normaalina. Magnesium edistää normaalia proteiinisynteesiä ja lihasten normaalia toimintaa. B6-vitamiini edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa sekä hermoston normaalia toimintaa.
  
Ateriankorvikkeeksi Ilona on suunnitellut Beauty Meal-ateriankorvikkeen, jolla saa korvattua aterian tai täydennettyä päivittäistä energiansaantia helposti ja maistuvasti. Tuote on suunniteltu aktiiviseen elämäntapaan, mitä Ilona toki itsekin vaikuttaa viettävän. Beauty Meal sisältää korkealaatuista proteiinia, hitaasti imeytyviä hiilihydraatteja täysjyväkaurasta ja lisäksi ravinnerikkaita pakastekuivattuja marjajauheita, kuten mustaherukkaa, mustikkaa ja kirsikkaa.  Beauty Meal ei sisällä lainkaan lisättyä sokeria ja se on maustettu luontaisilla marjoilla ja marja-aromeilla. Psyllium-kuitu edistää vatsan hyvinvointia ja antaa tuotteelle herkullisen suutuntuman. 

Kaikki Ilona Siekkisen nimeä kantavat tuotteet löytyvät kotimaisesta Aminopörssistä vieläpä edulliseen hintaan. 

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.