ICANIWILL uutuuksia upeissa kevätväreissä!

ICANIWILL mallisto Define Seamless täydentyy upeilla uusilla väreillä! Täysin saumaton materiaali tuntuu aivan ihastuttavalta päällä. Ja hei, näyttää ihan yhtä hyvältä! 

Upeat vihreä (Dusty Green), vaalenpunainen (Rose) ja tumman sininen (Storm) väri toimivat sellaisenaan urheilutoppina ja trikoina tai miksaa keskenään! 

ICANIWILL Define Seamless Tights saumattomissa trikoissa on minimaalisesti saumoja, mikä lisää mukavuutta ja liikkuvuutta treenin aikana. Leveän resorin ansiosta Define Seamless Tights -trikoot pysyvät hyvin paikallaan ja tuntuvat uskomattoman mukavilta jalassa. Define Seamless Tights -trikoot on valmistettu uusinta seamless-tekniikkaa käyttäen. 

ICANIWILL Define Seamless Sports Bra sporttiliiveissä on yksinkertainen design tyylikkäillä detaljeilla samalla, kun ne tarjoavat uskomatonta mukavuutta! Pue nämä liivit yllesi etkä enää koskaan halua käyttää mitään muita liivejä. 
Näissä urheiluliiveissä on leveä resori alareunassa ja niiden materiaali on joustavaa, mikä pitää ne hyvin paikallaan ja antaa niille hyvän istuvuuden. Tyylikkäinä detaljeina kankaassa ovat ICIW-logo rinnassa ja selässä. Painijanselkä ja kaksinkertaiset olkaimet antavat tyylikkään ja miellyttävän muotoilun.

Define SEAMLESS materiaali on neljään suuntaan joustavaa, mikä ei ainoastaan paranna istuvuutta ja laatua, vaan lisää myös liikkuvuuttasi treenin aikana. Lisäksi seamless-tuotteiden tuotannolla on pienempi vaikutus ympäristöön, koska kangasjäänteiden määrä on minimoitu ja näin ollen myös materiaalin tarve vähenee. Trikoiden kankaassa ja niiden kanssa yhteensopivissa muissa kokoelman vaatteissa on neulottuja pilkkuyksityiskohtia tuomassa lisää designia. ICIW-logo vasemmalla lantiolla ja hienovarainen ICIW-logo oikean lahkeen alaosassa. Korkea vyötärö antaa trikoille täydellisen istuvuuden.

Ja hei se tärkein. Näitä saatiin vain erä! Eli ÄKKIÄ OSTOKSILLE!