ICANIWILL DEFINE SEAMLESS LOGO

Rakastan tätä brändin nimeä - I CAN I WILL - jostain syystä muistan sen aina trikoot päälle pukiessani ja jo pelkästään se tuo hymyn huulille. Sitten asiaan!

ICIW eli ICANIWILL brändillä on valtava määrä erilaisia erittäin suosittuja saumattomia trikoita, jotka toimivat yhtä hyvin vapaa-ajalla kuin treenissäkin. Jopa niin hyvin, että niistä tulee helposti ainoat trikoot, mitä käytät. 

Mitkä sitten kannattaa valita?

1. Define Seamless trikoot suosituin malli

Nämä trikoot ovat kaikkein suosituimmat. Tämän saumattoman legginsin materiaali on kestävä ja pehmeä ja saumattomana se ei purista tai kiristä mistään vaan tuntuu kuin toiselta iholta. Se myös säilyttää muotonsa jopa vuodesta toiseen. Edelleen ykkössuosikkina on edellä mainittu saumaton ja riisuttu perusmalli , jossa ei ole taskuja tai mitään muutakaan ylimääräistä. Tästä ICANIWILL -trikoosta onkin saatavana valtava määrä erilaisia värejä, kausiväreistä ikisuosikkeihin. Suomalaisten ykkössuosikki on aivan kaikissa niin ICANIWILL kuin muissakin brändeissä tuttu, turvallinen ja klassinen musta väri. Eikä kyllä ihme! Musta toimii aina. 

Kun ICANIWILL kausivärejä saapuu Aminopörssiin ja oma suosikki löytyy, ne kannattaa napata välittömästi ostoskoriin. Ne ovat nimittäin hyvin suosittuja ja myydään usein ennen kuin on ehditty kissaa sanoa - jopa niin nopeasti, että emme saa värejä aina meille kaikissa kokovaihtoehdoissa. Syksyn 2022 uutuusvärejä ovat Dark Green tumma vihreä, tumma sininen ja burgundy eli viininpunainen, joita olemme jo ehtineet viikon aikana hamstrata lisää. Niin suosittuja ne ovat jälleen olleet!  

Perusmallin lisäksi tämän vuoden uutena mallisto on laajentunut scrunch -muotoilulla. Scrunch treenitrikoot korostavat pakaroita rypytyksen avulla.

2.Define Seamless Tie Dye

Viime kesän uutuusväri ICANIWILL Tie Dye vietiin lähes käsistä. Onneksi tätä värivaihtoehtoa on jälleen saatavana piristämään syksyä ja talvea. Saatavana on hillitty harmaa, kaunis lilansävy sekä ihanan aurinkoinen oranssi. 

3. Ribbed Define Seamless tights oma suosikki

Oma suosikkini ICIW leggareista on tällä hetkellä Ribbed Define Seamless saumaton trikoo. Se on joustavasta neuloksesta valmistettu leggings. Materiaali on hiukan kiiltävää, erittäin napakkaa, kestävää sekä kuvioltaan ribattua, kuten tuotteen nimikin kertoo. Tämä trikoo säilyttää muotonsa suorastaan loistavasti, jopa niin hyvin, että se tuntuu joka kerta kuin uudelta päälle puettaessa. Napakkuus on juuri sopiva. Trikoot eivät purista yhtään mistään, mutta tuntuvat päällä aivan superhyvältä - napakalta. Tästä mallista on juuri saapunut meille uutuusväri, joka on trendikkäästi sininen: Dark Blue

4. Ribbed Define Seamless pocket tights taskulla 

Minulla on sekä edellä mainittu perusmalli käytössä että uusi malli (kuvassa), jossa tasku on legginsien takana. Tämä idea on paras pitkään aikaan! Toki sivussakin oleva tasku toimii, mutta paljon kätevämpää on, että puhelin kulkee selän takana kuin taskussa. Tämä saumaton trikoomalli on saatavana mustan lisäksi kirkkaansinisessä Cobalt blue värissä. 

5. Logo Seamless Define suuret logot 

Koska Define -mallistot ovat suosittuja, on niitä tullut myös lisää erilaisina versioina. ICIW Logo malliston vaatteissa on cooli resori, jossa ICANIWILL logo näkyy isolla. Tämä on suuria logoja rakastavien suosikki. Tästä mallista on myös saatavana suosittu scrunc versio, jossa pepun muotoa korostaa rypytys. Define Logo Seamless Scrunch Tights löytyy tummassa värissä. 

Muista myös: ICANIWILL urheiluliivit 

Jokaiseen trikoomalliin on saatavana oma ICANIWILL urheiluliivi, joka toimii sellaisenaan treenitoppina. ICIW Urheiluliivejä on niitäkin saatavana monessa värivaihtoehdossa, vaikka musta ja valkoinen ovat värit, joihin trikoot useimmiten yhdistetään. Suosittua on myös yhdistellä ICANIWILL toppeja mihin tahansa ICANIWILL trikoisiin, jolloin asuvaihtoehtoja on todella paljon, suorastaan loputtomasti! Tässä vain mielikuvitus on rajana. 

Suosittelenko ICANIWILL saumattomia trikoita? Todellakin! Minusta nämä ovat aivan parhaat. 

Kirjoittajana on Aminopörssin Katja  

 Kuvassa ICANIWILL Ribbed Define Seamless pocket tights black.