Casall treenitrikoot testissä

Meille rantautui ruotsalainen treenivaatebrändi Casall, jonka laatua on kehuttu jopa parhaaksi. Testasimme trikoot itse! Lue lisää, mitä tykkäsimme!

Casall trikoot pitävät kokonsa puolesta kutinsa. S koko on 36 ja M-koko on 38. Jos normaalisti käytät kokoa S/36, valitse se myös Casall vaatteissa. M/38 koko puolestaan osoittautui nappivalinnaksi M-kokoisille testaajille. 

Casall treenitrikoissa erityistä on trikoiden materiaali. Smooth Shape kangas on tutkitusti ennallaan vielä 200 pesun jälkeen! Tätä ei luvata mistään muusta trikoosta. Vaikka materiaali on liukasta, se ei tunnu iholla ns. kylmältä vaan ihanan pehmeältä ja hengittävältä. Useamman pesun jälkeen materiaali on todentotta ennallaan. Kuivuriin näitä ei saa laittaa ja pesuohjetta tulee toki noudattaa, mutta lupaavalta vaikuttaa! Tästä materiaalista tykkäsivät kaikki tuotteita testaavat. 

Toinen materiaali, mitä Casall vaatteissa käytetään on Graphical kangas. Tämä kangas tuntuu iholla napakalta ja muotonsa säilyttävältä. Erittäin tyylikäs kuviointi on hienovarainen, graafinen ja todella tyylikäs. Napakkaa ja ryhdikästä kangasta sekä ei ihan tavallista ulkonäköä toivovalle tämä on suorastaan täydellinen musta trikoo. 

Casall käyttää tuotteissaan kierrätysmateriaalia. Se on ehdottomasti plussaa ja siihen ihastuivat kaikki testaajista. 

Lyhyen, mutta kaikkien osalta intensiivisen kokeilun jälkeen voimme suositella lämpimästi kokeilemaan Casall treenivaatteita. Osa laittoi trikoot pesuun iltaisin, jotta sai ne heti seuraavana aamuna uudestaan päälle. Se kertoo paljon niiden mukavuudesta. 

Aminopörssin myymälässä pääset kokeilemaan tuotteet, jotta koot menevät varmasti nappiin. 

Lämpimästi tervetuloa ostoksille.