Uutuuksia Biomedilta suositun Luuliemijauheen rinnalle!

Biomedin Luuliemijauhe on saavuttanut meillä huippusuosion. Nyt saimme tuotesarjaan myös muita uutuuksia! 

Niistä kertoo nyt sarjan myyntiedustaja: 

Poron sisäelinjauhe- uusi hittiruoka!

Sisäelinjauhe on Biomedin uusi tuote joka sisältää vapaana eläneen lapin poron munaista, maksaa ja sydäntä. Hellävarainen valmistusprosessi ja pakastekuivaus säilyttää vitamiinit ja muut ravintoaineet aktiivisessa ja hyvin imeytyvässä muodossa. Miedon makuinen jauhe sopii lisättäväksi ruoanlaittovaiheessa tai valmiiseen ruokaan, tai esimerkiksi juomassa käytettäväksi yhdessä Biomedin Luuliemijauheen kanssa.

Sisäelimet voidaan rinnastaa hyvin vähärasvaiseen lihaan. Niissä on runsaasti valkuaisaineita eli proteiinia ja hyvin vähän rasvaa eikä juuri lainkaan hiilihydraatteja, ja ne sisältävät runsaasti erilaisia vitamiineja ja kivennäisaineita. Sisäelimet ovatkin suosittua ravintoa monissa runsas proteiinisissa ruokavalioissa.

Anemiasta ja raudanpuutteesta kärsivän on hyvä tietää, että maksa, munuaiset ja sydän sisältävät rautaa ylivoimaisesti enemmän kuin muut elintarvikkeet. Rauta on lisäksi hyvin imeytyvää hemirautaa. C-vitamiinin tiedetään parantavan raudan imeytymistä ja ehkä hiukan yllättäen maksassa ja munuaisessa on saman verran C-vitamiinia kuin marjoissa ja hedelmissä. Munuaiset, maksa ja sydän ovat myös hyviä seleeninlähteitä. A-vitamiinin lisäksi sisäelimissä on enemmän B-ryhmän vitamiineja, kun varsinaisessa lihassa. On myös hyvä tietää, että sisäelimet sisältävät kolesterolia. Niinpä henkilöiden, joilla on korkeat kolesteroliarvot tai kihti, ei pidä nauttia liian usein sisäelinruokia.

Biomed Maksakapselit

Maksa on ehkä tunnetuin ja käytetyin sisäelin. Siinä on runsaasti laadukasta proteiinia, ja se on yksi parhaimmista A-vitamiinin lähteistä. Se sisältää myös huomattavia määriä kuparia, folaattia ja rautaa, sekä Q10-entsyymiä.  Biomedin uutuus; Biomed Maksakapselit ovat vapaana laiduntaneen lapin poron maksasta valmistettu pakastekuivaamalla helppokäyttöiseen kapseli muotoon.