Resepti: Proteiiniherkku

Superhyvänmakuinen, proteiinipitoinen herkkupala ilman grammaakaan lisättyä sokeria? Kyllä kiitos! 

Janne Seppälä loihti meille reseptin, joka sisältää runsaasti proteiinia, Cashew-pähkinöiden tuomaa hyvää rasvaa ja kuitua. Entä maku? No aivan superhyvää! Toimii erinomaisesti jälkiruokana, mutta tuo myös hyvää energiaa vaikkapa iltapäiväkahvin kera nautittuna tai eväsretkellä mukana. Kokeilimme näitä kaikkia, toimii! 

Ainesosat: 

Jannen ohjeessa oli Nutri Works Iso WorX, mutta meillä oli juuri kotona avattuna Aminopörssi Nutrition Isolate vaniljan maussa. Kumpi tahansa näistä brändeistä toimii siis testatusti. 

Valmistusohje:
Sulata cashewpähkinävoi ja kookosrasva vesihauteessa. Murskaa cashew-pähkinät hienoksi, mutta kuitenkin niin etteivät ne mene jauhoksi. Sekoita Nutri Works Iso Works heraproteiini ja cashew-pähkinärae sulatettuun cashwpähkinävoi-kookosöljyseokseen. Sekoita huolellisesti. Kaada halutunlaiseen vuokaan esim. muffinivuokiin, ja anna olla jääkaapissa noin tunti. Massa on valmis leikattavaksi. 

Nauti! 

ps. Cashewpähkinätahnaa lukuun ottamatta kaikki reseptissä käytetyt brädit: Nutri Works, Aminopörssi Nutrition ja Foodin ovat kotimaisia brändejä. Se ilahduttaa suuresti näin itsenäisyyspäivän kynnyksellä.