Resepti: Kesäpäivän ketoraparperipiirakka
Kesäpäivän herkullinen, gluteeniton ketoraparperipiirakka valmistuu näppärästi Foodinin tuotteilla ja kodin peruselintarvikkeilla. Resepti toimii loistavasti kesän herkkupöytään tai vaikkapa mökkituliaisena! Meille reseptin suunnitteli yhteistyössä brändilähettiläämme Ave. 

Pohja:
Täyte:

Valmistusohje:
Riko munat ja vatkaa ne. Sulata voi.
Lisää voi munien joukkoon ja sekoita.
Lisää kuivat aineet ja sekoita.
Levitä taikina piirakkavuokaan. Pilko päälle raparperit ja hyppysellinen kanelia.

Sekoita täytteen aineet ja levitä piirakkapohjan päälle.
Paista 200 asteessa noin 30 min.

Nauti parhaassa seurassa.

Aminopörssin valikoimasta löydät lähes kaikki Foodinin tuotteet. Tykkäämme laadukkaista luomutuotteista itse ja Foodinin slogan "Sharing Happiness" puhuttelee myös meitä.