Proteiinijauheen käyttövinkkejä

Parhaat protskujauheet maistuvat erittäin hyvältä veteen tai maitoon sekoitettuna ihan sellaisenaan! Siitä huolimatta voi alkaa kaivata vaihtelua. Tässä upean Women's Physique Suomen Mestarin, Nutriworks-urheilija Ulpun tapoja käyttää hänen luottoprotskuaan: Nutri Works Whey worX heraproteiinia maussa vanilja. 

Ulpu kertoo: Whey WorX Vanilla on miun go-to tuote maun ja monikäyttöisyyden vuoksi. Whey WorX onkin miun banaanilettujen, fluffi smoothien sekä herkkupuurojen secret incredient.

Banaaniletuissa: Sekoita annosmitallinen vaniljajauhetta banaanin ja kananmunan kanssa sauvasekoittimella taikinaksi. Paista letut molemminpuolin öljyssä tai voissa. Nauti vaikkapa marjojen kanssa. 

Smoothiessa: Lisää Whey worXiä mihin tahansa smoothiereseptiin ja saat herkullisemman, täyteläisemmän ja proteiinipitoisemman smoothien ilman lisättyä sokeria. 

Puurossa: Sekoita hiukan jäähtyneeseen puuroon annosmitallinen Whey worXiä. Nauti omien herkkulisukkeiden kanssa.

Vaniljakastike: Sekoita Whey worX pieneen määrän maitoa ja saat vaniljakastikkeen  piirakan/mämmin/puuron kylkeen.

Ulpun Whey worX herkkujuoma: Ulpu!" Whey worX menee kanssa ihan sellaisenaan herkkujuomana. Parhaimmillaan ”drinkki” on etukäteen valmistettuna. Toimi seuraavasti: Sekoita 30g Whey Worksiä 4 desiin vettä ja anna olla muutama tunti jääkaapissa. Lopputulos on kuin joisi vaniljajädeä."

Aminopörssiä on kutsuttu lisäravinnetaivaaksi. Eikä ihme! Meiltä löydät kaikki parhaat lisäravinteet treenin tueksi. Tervetuloa meille.