ICANIWILL NIMBLE UUTUUKSIA!

ICANIWILL Nimble on mallisto, joka on valmistettu superpehmeästä, ihanan liukkaasta materiaalista. Se tuntuu aivan erilaiselta iholla kuin mikään muu vaatemallisto. 

Mallisto on kehitetty erityisesti joogaan ja pilatekseen, mutta toimii todella hyvin arkikäytössä. Materiaali on niin ihastuttava, että näitä on vaikea vaihtaa muuhun, jos tykkää pehmeästä, iholla viileäntuntuisesta ja liukkaasta, sileästä materiaalista. Tämä pitää kokea! 

Viime syksynä laseerattu ICIW Nimble Flared Tights myytiin silmänräpäyksessä loppuun. Niitä kyseltiin meiltä pitkään ja iloksemme voimmekin sanoa, että suosikkia löytyy nyt meiltä! 

Kesällä mallistoon saatiin ihastuttavat Nimble bikersit, jotka imartelevat jokaista vartalotyyppiä ja klassinen samasta ihanasta materiaalista valmistettu Nimble T-shirt. 

Tämän syksyn Nimble uutuudet ihastuttavat jälleen! Nimble Straight Leg pants on trikoomalli, jossa on suorat lahkeet. Aivan suorat. Kaiken kukkuraksi ne on leikattavissa juuri sopivan pituiseksi sinun pituutesi mukaan! Täydellistä! 

Nimble Curve Tights on puolestaan kurveja korostava ja muotoja mukaileva uusi trikoomalli. Tästä mallista on saatavilla kaksi väriä: perinteinen ja aina suosittu musta sekä upea berry.

Nimble mallistoa suositellaan erityisesti joogaan ja pilatekseen sekä ihanaan vapaa-ajan oleskeluun. Pehmeän kankaan vuoksi tämä ei ole paras valinta kuntosalille, mutta toki sen voi sinne valita. 

Tervetuloa meille, kotimaiseen Aminopörssiin. Kaikista malleista on yksi koko esillä. Saat lisää kokoja, kun pyydät henkilökunnalta. Voit tilata ICANIWILL Nimble vaatteet netistä nopealla toimituksella.