Myymälä

Aminopörssin myymälän aukioloajat:
Olemme avoinna normaalisti. Olet tervetullut myymälään. Noudatamme AVI:n määräyksiä tarkasti. Halutessasi voit tehdä tilauksesi netistä ja noutaa sen aukioloaikojemme puitteissa myymälästä. Nettitilaukset toimivat tuttuun tapaan nopeasti ja kätevästi.  

MA-PE klo 9-18
LA klo 11-15

13.5 helatorstai suljettu

Roheiinipäivät:
21.5. perjantai 9-18
22.5. lauantai 9-15 
  • Huom! Avaamme lauantaina jo klo 9! 

Osoite ja sijainti:
Ruosilantie 1, 00390 Helsinki

Yhteystiedot:
info(at)aminoporssi.fi
+358 40 551 8307

Myymälämme sijaitsee aivan Vihdintien ja ja Kehä 1 kulmassa. Myymälärakennuksemme on punatiilinen ja myymälämme ikkunateippaukset erottuvat selvästi Ruosilantien suuntaan. Vihdintieltä näet talon päädyssä olevan mainoslakanamme. Varuste.net sijaitsee aivan vieressämme. Boulderkeskuksen kanssa olemme samassa talossa.

Ajo-ohje autoilijoille
Kun tulet Kehä ykköstä pitkin käänny Vihdintielle Vihtiin päin. Aja noin 200 m ja käänny heti ensimmäisestä risteyksestä oikealle, Ruosilantielle. Näetkin sitten heti meidän Aminopörssi-teippaukset myymälässä. 

Tullessasi Pohjoisestä päin, aja Konalan ja Malminkartanon risteyksen ohi, jonka jälkeen noin 500 metrin ajon jälkeen käänny vasemmalle Ruosilantielle. Käännyttyäsi Ruosilantielle, näet meidät heti oikealla puolella.

Parkkipaikat
Saat parkkipaikan takuuvarmasti myymälämme edestä. Myymälämme edessä on reilusti vieraspaikkoja. Tullessasi ostoksille voit ajaa autosi myös myymälän edessä oleville parkkipaikoille, jossa lukee Nutrimarket Oy ja Aminopörssi.

Myymälän hinnat
Sama hinnoittelu koskee sekä nettiä että myymälää. Netin kampanjat ovat siis aina voimassa myös myymälässä. Huomioi kuitenkin, että netin määrä-alennukset eivät ole voimassa myymälässä. Myymälässä voi olla erikoiseriä tuotteita, joita ei ole saatavilla netin kautta.  

Valmiin tilauksen nouto
Voit tilatessasi valita toimitusvaihtoehdon "nouto myymälästä",  jolloin tilaukseen ei tule toimituskuluja ja voit noutaa sen myymälästämme aukioloaikojemme puitteissa. Muista odottaa sähköistä kuittaustamme, että tilaus on noudettavissa ennen tilauksen noutoa.

Myymälän maksutavat
Voit maksaa myymälässämme seuraavilla maksutavoilla: pankkikortit, VISA, visa electron, käteinen.

Aminopörssin henkilökunta
Kotimainen Aminopörssi on pk-yritys, joka työllistää yrittäjän lisäksi monta alan ammattilaista. Timanttisessa tiimissämme on tärkeää hyvä fiilis, toisten kunnioittaminen sekä omien vahvuuksien toteuttaminen. Meillä on töissä mukavaa, ja se näkyy asiakaspalautteiden perustella myös ulospäin. Meille on kiva tulla ostoksille!  

Oiva-raportti
  • Aminopörssi
  • Aminopörssin lisäravinnemyymälä
  • Aminopörssi lisäravinnekauppa