Myymälä

Aminopörssin myymälän aukioloajat

ma-pe 9-18
la 11-15

Myymälämme palvelee myös koko kesän normaalisti yllä mainituin aukioloajoin. 
Osoite ja sijainti:
Ruosilantie 1
00390 HELSINKI
 

Myymälämme sijaitsee aivan Vihdintien ja ja Kehä 1 kulmassa. Myymälärakennuksemme on punatiilinen ja myymälämme punaiset ikkunateippaukset erottuvat selvästi Ruosilantien suuntaan! Vihdintieltä näet talon päädyssä olevan valkoisen mainoslakanamme. Varusteleka ja Varuste.net sijaitsevat aivan vieressämme. Boulderkeskuksen kanssa olemme samassa talossa.

Ajo-ohje autoilijoille
Kun tulet Kehä ykköstä pitkin käänny vihdintielle Vihtiin päin. Aja noin 187m ja käänny heti ensimmäisestä risteyksestä oikealle, Ruosilantielle. Näetkin sitten heti meidän punaiset teippaukset oikealla puolella. Tullessasi Pohjoisestä päin, aja Konalan ja Malminkartanon risteyksen ohi, jonka jälkeen noin 500 metrin ajon jälkeen käänny vasemmalle Ruosilantielle, näet meidät heti oikealla puolella.

Parkkipaikat
Saat parkkipaikan takuuvarmasti myymälämme edestä. Myymälämme edessä on reilusti vieraspaikkoja. Tullessasi ostoksille voit ajaa autosi myös myymälän edessä oleville parkkipaikoille, jossa lukee Nutrimarket Oy tai Aminopörssi.

Myymälän hinnat ja varastosaldot
Myymälässämme on aina samat edulliset hinnat ja tarjoukset kuin nettikaupassa. Nettikaupan määräalennukset eivät ole voimassa myymälässä. Myymälässä on oma kanta-asiakaskortti. Nettikaupan ja myymälän varastosaldo on yhteinen. Eli jos tuotetta on saatavilla nettikaupasta, löytyy se myös myymälästä.

INBODY 770 MITTAUS 
Kehonkoostumusmittaus markkinoiden tarkimmalla laitteella. 

Katso lisätiedot ja varaa aika Inbodymittaukseen.

Valmiin tilauksen nouto
Voit tilatessasi valita toimitusvaihtoehdon "nouto myymälästä", jolloin tilaukseen ei tule toimituskuluja ja voit noutaa sen myymälästämme aukioloaikojemme puitteissa. Ennen noutoa, odota kuitenkin sähköistä kuittaustamme, että tilaus on noudettavissa.

Myymälän maksutavat
Voit maksaa myymälässämme seuraavilla maksutavoilla: pankkikortit, VISA, visa electron, käteinen. 

Tervetuloa ostoksille!

  • Aminopörssi lisäravinnemyymälä
  • Aminopörssi lisäravinnekauppa