TUOTEPALAUTUKSET JA VAIHDOT

Tuotteillamme on 14 päivän kuluttajasuojalain mukainen palautusoikeus (Kuluttajansuojalaki, 6 Luku Kotimyynti ja etämyynti, 15§ Peruuttamisoikeus etämyynnissä), joka alkaa siitä, kun olet vastaanottanut tilaamasi tuotteet. Mikäli harkitset tuotteen palauttamista, tutustu alla oleviin palautusohjeisiin huolellisesti. 

Palautusosoite: 
Nutrimarket Oy          
Ruosilantie 1 
00390 Helsinki

Näin palautat tai vaihdat tuotteen: 
 • Kirjaudu asiakastilillesi ja avaa tilaukset välilehti. Paina palauta-painiketta sen tilauksen kohdalla josta halut palauttaa tuotteita. Merkitse tilaukseen mitä tuotteita palautetaan ja tarkista ovatko asiakastiedot oikein. (Huom! Jos sinulla ei ole asiakastiliä käytössäsi jätä tämä kohta tekemättä ja toimi alla olevien ohjeiden mukaisesti).
 • Pakkaa tuotteet huolellisesti niiden alkuperäispakkaukseen ja liitä mukaan seuraavat tiedot: nimi, osoite, tilausnumero, puhelinnumero, palautuksen syy ja kerro onko kyseessä palautus vai vaihto. 
 • Mikäli kyseessä on tuotteen vaihto, kirjoita lappuun myös mihin tuotteeseen/kokoon haluat vaihtaa tuotteen.
 • Postin tilaukset: Palauta tuotteet postitse käyttäen asiakaspalautustunnusta: 625851. Palautuksessa täytyy olla mukana seurantatunnus. Voit tehdä palautuksen myös Postin Helposti-koodilla.
 • Matkahuollon palautukset: Palautus Matkahuollon toimipisteeseen. Kirjoita pakettiin Aminopörssin palautustunnus 9554719 ja vie se mihin tahansa Matkahuollon noutopisteeseen. Palautustunnuksella voit palauttaa lähetyksen kaikista muista Matkahuollon palvelupisteistä, paitsi automaateista. Palautus Matkahuollon automaattiin. Rekisteröidy Matkahuollon asiakkaaksi joko Matkahuollon verkkosivuilla tai lataa Matkahuollon appi puhelimeen, jonka kautta pääset rekisteröitymään. Saat aktivointikoodin ja voit palauttaa Matkahuollon paketin Matkahuollon automaattiin. Jos et halua rekisteröityä Matkahuollon asiakkaaksi, käytä Aminopörssistä saatua palautustunnusta verkkopalvelussa. Valitse paketti Saapuvat paketit -listalta, jonka jälkeen Palauta-nappi tulee näkyviin. Syötä Aminopörssin palautustunnus. Valitse paketti Saapuvat paketit -listalta, jonka jälkeen Palauta-nappi tulee näkyviin ja voit aktivoida palautuksen. Saat aktivointikoodin, jolla voit jättää palautuksen mihin tahansa Matkahuollon automaattiin. Matkahuollon Pakettiautomaatista palautus onnistuu näin:
 • 1. Kirjoita paketin päälle aktivointikoodi, lähettäjän nimi, osoite ja matkapuhelinnumero ja vastaanottajan nimi ja osoite.
 • 2. Valitse pakettiautomaatin näytöltä Lähetä.
 • 3. Skannaa palautusosoitekortissa oleva viivakoodi tai syötä aktivointikoodi näytön ohjeiden mukaan. Valitse Hyväksy.
 • 4. Valitse näytöltä paketille sopivan kokoinen lokero (S–XL). Valitsemasi lokeron ovi avautuu automaattisesti.
 • 5. Jätä paketti lokeroon ja sulje lokeron ovi.
 • Pyydä kuitti palautuksesta. Mikäli tilauksen arvo laskee palautuksen jälkeen alle 79€, lisätään mahdollisten toimituskulujen lisäksi myös palautuskulut 5,90€ tilaukselle. Huomioithan myös, että jos palautat koko tilauksen, vähennetään palautettavasta summasta sekä toimitus- että palautuskulut. 
 • Hyvitämme palauttamiesi tuotteiden hinnan, kun olemme vastaanottaneet ja käsitelleet palautuksesi. Saat vahvistuksen sähköpostitse, kun palautuksesi on rekisteröity onnistuneesti.
Huomioithan ennen palautusta seuraavat asiat:
 • Palautettavien tuotteiden tulee olla avaamattomia ja virheettömiä.
 • Mikäli tuote palautuu myyntikelvottomana eli tuote on avattu, sitä on käytetty, tuote on likaantunut tai tuote on pesty, emme hyväksy palautusta. Tuote on myyntikelvoton myös siinä tapauksessa, että siitä on irrotettu tuotelaput tai se palautetaan ilman myyntipakkaustaan tai myyntipakkaus ei ole ehjä. Myyntikelvottomasta tuotteesta ei palauteta rahaa. Alusvaatteilla ja muita hygieniatuotteilla ei ole palautusoikeutta. 
 • Mikäli olet maksanut tilauksesi verkkomaksulla, rahojen palautus tapahtuu Payrail maksupalvelun kautta. 
 • Mikäli olet valinnut tilauksen maksutavaksi laskun ja palautat kokolähetyksen, liitä lasku mukaan palautuslähetykseen. Mikäli palautat osan lähetyksestä, muista vähentää palautettavan tuotteen/tuotteiden hinta lähetystä koskevan laskun loppusummasta. 
 • Palautamme maksusuorituksesi 14 päivän kuluessa peruuttamisilmoituksen saatuamme edellyttäen, että olemme vastaanottaneet palautuksen tai olet osoittanut lähettäneesi tuotteet takaisin.  
 • Palautus suoritetaan sillä maksutavalla, jota olet käyttänyt tilausta tehdessäsi. 
 • Mikäli asiakas palauttaa tuotteita ja on hän velvoitettu palauttamaan mahdollisesti ilmaiseksi saamansa tuotteet mikäli tilauksen arvo palautuksen jälkeen jää alle ilmaiseen tuotteeseen oikeuttavan rajan. Mikäli ilmaistuotetta ei palauteta palautuksen yhteydessä Aminopörssi pidättää oikeuden laskuttaa ilmaistuotteen suositushinnan asiakkaalta.
 • Mikäli asiakas on tilatessaan valinnut Matkahuollon noutopistepaketin ja palauttaa tuotteita niin että tilauksen arvo laskee alle ilmaisen toimituskulurajan (79 €), lisätään toimituskulut tilaukselle.
 • 14 vuorokauden peruuttamisaika koskee myös digitaalisia palveluita (sähköpostitse toimitettavat harjoitusohjelmat). Peruuttamisoikeus kuitenkin päättyy, kun harjoitusohjelma on lähetetty asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen jolloin  asiakas voi aloittaa harjoitusohjelman käytön.