Uutuus: Nutri Works Strong Vitamin D3 100 µg oliiviöljykapselissa

Nutri Works Strong Vitamin D3 100 µg 200 kaps. on vahva D3-vitamiinitabletti, joka on pakattu neitsytoliiviöljykapseliin. D-vitamiini on parempi ottaa öljyn kanssa, ja juuri siksi tuote on pakattu öljykapseliin. Öljy tehostaa D-vitamiinin imeytymistä. Kaiken huipuksi öljykapseli on helpompi niellä. D-vitamiini on D3-vitamiinia kolekalsiferolina.

D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja osallistuu solujen jakautumisprosessiin. Se edistää normaalia lihastoiminnan ylläpitämistä. D-vitamiini edistää veren normaalia kalsiumtasoa ja kalsiumin normaalia imeytymistä/hyödyntämistä. Se edistää luiden ja hampaiden pysymistä normaalina.

Euroopan elintarviketurvallisuusviranomainen EFSA on määritellyt D-vitamiinin turvallisen ylärajan, joka on aikuisille 100 µg/vrk.

Nutri Works Strong Vitamin D3 100 µg on pakattu suureen 200 kapselin pakettiin, eli tuote kestää 200 päivä käytössä. Valmistettu Suomessa ja suunniteltu, kuten kaikki Nutri Works tuotteet Suomessa. Tuotteelle on myönnetty arvostettu Avainlippu-merkki osoituksena suomalaisesta työstä. Kokeile ja ihastu!