Uutuus: Nutri Works Soy Isolate worX

Vegaanisten proteiinijauheiden kysyntä on jatkuvasti nousussa ja se on näkynyt meillä erityisesti soijaproteiinin myynnin kasvuna. Siksi olemme tästä enemmän kuin fiiliksissä, nyt myös Nutri Works brändi tarjoaa soijaproteiini-isolaattia sisältävän herkullisen proteiinijauheen vegeproteiineja suosiville! 

Nutri Works Soy Isolate worX sisältää ainoastaan korkealaatuista soijaproteiini-isolaattia proteiinin lähteenä. Tämä herkullinen proteiinijauhe sopii paitsi vegaaneille ja kasvissyöjille, kaikille kasvipohjaisia elintarvikkeita suosiville. Soijaproteiinin aminohappokoostumus on vegaanisista proteiininlähteistä parhaita.

Kaksi herkullista makua: kesäinen mansikka  ja täyteläinen suklaa.

Proteiinin tiedetään edistävän lihasmassan kasvua ja säilymistä. Tuote toimii niin palautusjuomana kuin välipalanakin ja sen voi sekoittaa mielellään smoothien joukkoon. Kätevää, eikö totta?

Entäs sitten ne speksit? Aivan loistavat! Annos sisältää noin 109-110 kcal, rasvaa 0,12-0,24g, hiilihydraatteja 0,36-0,5g ja proteiinia 26-27 grammaa mausta riippuen! Toimii siis myös vähärasvaista ruokavaliota ja VHH tai ketoruokavaliota noudattaville! Kaiken kukkuraksi soijaproteiini on edullinen valinta heran hinnan jatkuvasti noustessa sen vaikean saatavuuden vuoksi.

Tutustu ja ihastu! Pakattu 900 gramman pakkaukseen.

Lämmin suositus! 

Mansikka:

Suklaa: