Uutuus: Nutri Works Maitohappobakteeri

Odotettu ja toivottu uutuus Nutri Works Lactic Acid Bacteria worX, 90 kaps. on maitohappobakteeri-sinkkikapseli vatsan hyvinvoinnin ja vastustuskyvyn tueksi. 

Tuotteen suositeltu vuorokausiannos on 1 kapseli. 1 kapseli sisältää 5 miljardia maitohappobakteeria, 6 bakteerikantaa ja 5 mg sinkkiä. Sinkki edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. 

Maitohappobakteereita voi käyttää kuuriluontoisesti esimerkiksi ulkomaanmatkan tai antibioottikuurin yhteydessä tai jatkuvasti tilanteesta riippuen. 

Muita hyviä valmisteita vatsan hyvinvoinnin tueksi löydät luontaistuotteista kategoriasta vatsa ja suolisto. Esimeriksi kuituvalmisteet edistävät vatsan toimintaa ja entsyymit auttavat pilkkomaan ravintoaineita, jolloin ruoansulatus helpottaa.  Aminohapoista moni kokee l-glutamiinista olevan apua, kun vatsa tahtoo reistailla, vaikka sillä ei ravitsemuslupausta tähän olekaan. 

Stressi ja kiire saa monesti vatsan tolaltaan ja puhutaankin ns. stressivatsasta, joka on vaaraton, mutta kiusallinen seuralainen. Säännöllisyys, terveet elintavat: hyvä ja monipuolinen, kuitupitoinen ravinto, riittävä uni ja sopivasti liikuntaa ovat vatsa(kin) parhaat ystävät. Ravintolisät voivat olla apuna kiukuttelevan vatsan rauhoittamiseen, mutta ne eivät toki korvaa monipuolista ravintoa ja terveitä elämäntapoja.