Resepti: Kolme herkullista chiahilloa
Tässä makuhermoja puhutteleva vinkki pikkujoulukauteen ja jouluksi. Kokeile näitä makuja rohkeasti ja voit yllättyä. 

  Mustaherukka-persiljachiahillo
  • 2 dl mustaherukoita 
  • 2 rkl chian siemeniä 
  • 0,5 dl vettä
  • 1/3 puntti tuoretta persiljaa 
  • 3 rkl agavesiirappia
Vadelma-sitruunamelissa-pähkinächiahillo
  • 2 dl suomalaisia vadelmia 
  • 2 rkl chian siemeniä 
  • 5 dl vettä
  • 1/2 puntti tuoretta sitruunamelissaa
  • 2 rkl agavesiirappia
  • 4rkl saksanpähkinöitä
Mustikka-basilikachiahillo
  • 2 dl mustikoita 
  • 2 rkl chian siemeniä 
  • 0,5 dl vettä
  • 1/3 puntti tuoretta basilikaa 
  • 3 rkl agavesiirappia 
OHJEET:
  • Anna jäisten marjojen sulaa
  • Mittaa yhden hillon ainekset kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella kaikki sekaisin
  • Tarkista maku ja lisää agavea jos haluat makeampaa
  • Siirrä puhtaaseen lasipurkkiin ja laita jääkaappiin tekeytymään muutamaksi tunniksi tai vaikka yön yli
  • Tee samoin kahdelle muulle hillolle. 
 Hillot säilyvät jääkaapissa noin viikon. Tarjoile ja nauti hillot esim. puuron, jogurtin tai siemennäkkärin kanssa tai kokeile joulun aikaan jotain näistä:
 
Mustaherukka-persiljachiahillo
- Emmentalin tai muun voimakkaan juuston tai kinkun kaverina 
 
Vadelma-sitruunamelissa-pähkinächiahillo
- kovien juustojen tai esimerkiksi ankan kaverina
 
 Mustikka-basilikachiahillo
- pehmeiden juustojen kaverina 
 
Nautinnollisia makuelämyksiä ja hyvää joulunaikaa!