Mustaherukka-persiljachiahillo
- 2 dl mustaherukoita
- 2 rkl chian siemeniä
- 0,5 dl vettä
- 1/3 puntti tuoretta persiljaa
- 3 rkl agavesiirappia
- 2 dl suomalaisia vadelmia
- 2 rkl chian siemeniä
- 5 dl vettä
- 1/2 puntti tuoretta sitruunamelissaa
- 2 rkl agavesiirappia
- 4rkl saksanpähkinöitä
- 2 dl mustikoita
- 2 rkl chian siemeniä
- 0,5 dl vettä
- 1/3 puntti tuoretta basilikaa
- 3 rkl agavesiirappia
- Anna jäisten marjojen sulaa
- Mittaa yhden hillon ainekset kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella kaikki sekaisin
- Tarkista maku ja lisää agavea jos haluat makeampaa
- Siirrä puhtaaseen lasipurkkiin ja laita jääkaappiin tekeytymään muutamaksi tunniksi tai vaikka yön yli
- Tee samoin kahdelle muulle hillolle.
Mustaherukka-persiljachiahillo
- Emmentalin tai muun voimakkaan juuston tai kinkun kaverina
Vadelma-sitruunamelissa-pähkinächiahillo
- kovien juustojen tai esimerkiksi ankan kaverina
Mustikka-basilikachiahillo
- pehmeiden juustojen kaverina
Nautinnollisia makuelämyksiä ja hyvää joulunaikaa!