Yhteistyö: Ulpu Silvennoinen Nutriworks-urheilija
Upea Women's Physique voittaja loihti tuorepuuron hellepäivän pelastukseksi!
TUOREPUUROT –hellepäivän pelastus
Helteillä ruokahalun kaikotessa, hyvä kikka kolmonen on tehdä tuhdimpi tuorepuuro aamu- tai välipalaksi. Annoskoko pysyy sopivana, mutta kalorimäärää saa kasvatettua & säädettyä aineksilla itselle passeliksi.
MARJAISA KERROSTUOREPUURO:
- 1 dl isoja kaurahiutaleita
- 1,5 dl mantelimaitoa
- 1 rkl chian siemeniä
- banaani
- mitallinen Nutri Works heraproteiinijauhetta (vanilja)
- tuoreita mansikoita
- oman maun mukaan mausteita
PÄ Ä L L I S E T
- 100 g kreikkalaista 2% jugurttia
- 2 rkl mantelivoita
- Vadelmia ja mustikoita
Ohje:
- Muussaa banaani ja viipaloi tuoreet mansikat. Heitä kaikki ainekset yhteen & sekoita.
- Lusikoi puuroseoksen päälle jugurtti-kerros ja päällystä kokonaisuus mantelivoilla & marjoilla.
- Laita puuro edellisenä iltana jääkaappiin
- Aamulla odottaa täydellisen tekeytynyt ja herkullinen annos.
Tämän voi popsia aamupalaksi, iltapalaksi tai napata evääksi sellaisenaan matkaan
Ainesosien määriä voi hyvin sumplia mieleisekseen, eikä se varmasti pilaa makunautintoa.