Nutri Works 7-vuotta!

Nutri Works on Aminopörssin suosituin brändi. Syy on selvä. Konstailemattoman brändin salaisuus on selkeät reseptit, jotka pitävät sisällään tunnettuja ja tutkittuja, parhaita raaka-aineita. Jokainen tuote on tarkkaan harkittu ja erinomaiseksi testattu. 

Siitä on nyt aika tarkalleen 7 vuotta, kun Nutri Works sarja lanseerattiin. Syy siihen oli selvä. Lisäravinnekauppias halusi luoda sarjan, jossa on loistava sisältö ja hyvä hinta. Anton kokosi ympärilleen alan huippuammattilaisten tiimin, sarjaa kehitettiin pitkään ja hartaudella, ja loputa ensimmäiset tuotteet olivat valmiit. Innokkaana maistelimme tuotteita, kunnes maut olivat loistavat tinkimättä lainkaan tuotteiden sisällöstä.

Sarja otettiin aivan loistavasti heti vastaan jo 7 -vuotta sitten! Tuotteita kokeiltiin, ihastuttiin ja siirryttiin käyttämään hyvin uskollisesti. Nöyränä ja innokkaana olemme ottaneet vastaan palautetta tuotteista ja kehitämme jatkuvasti uutuuksia toiveiden ja palautteiden perustella.

Konstailematon sisältö, tunnetut ja tutkitut raaka-aineet, ja selkeä valikoima ovat brändille ominaiset. Saamme eniten palautetta tuotteiden hyvästä mausta ja erinomaisesta hinta-laatusuhteesta eli juuri siitä, miksi brändi alunperin kehitettiin. Kotimaista brändiä arvostetaan paljon, ja olemmekin ylpeitä suomalaisuudestamme.

Kaikki Nutri Works tuotteet suunnitellaan ja kehitetään Suomessa. Kaikki lisäravinteet valmistetaan Ruotsissa ja Suomessa tuotteesta riippuen. Osalle Suomessa valmistetuista tuotteista on haettu ja myönnetty Avainlippu-merkki osoituksena suomalaisesta työstä.

Seitsemässä vuodessa on tapahtunut paljon ja Nutri Works -sarja on laajentunut erittäin kattavaksi. Brändiin kuuluu proteiinit ja palautusjuomat, markkinoiden kattavin valikoima aminohappoja, urheilijoiden tarpeisiin kehitetyt vahvat vitamiinivalmisteet sekä muut suositut ravintolisät. Kesän 2022 kynnyksellä lisäravinnevalikoima päivittyy ja laajenee entisestään. Nutri Works varustevalikoima on jatkuvasi kehittyvä ja asiakkaiden toiveisiin vastaava ja uutuuksia on luvassa pian varusteisiinkin!

Kokeile sinäkin ja IHASTU! Nutri Works tuotteet ovat koko toukokuun tarjoushintaan synttäreiden ja uuden myymälän kunniaksi! Tervetuloa meille!