Ketokamu ketotuotteet

Ketokamu on kotimainen yritys, joka valmistaa Foodinin tehtailla ketogeeniseen eli ketoruokavalioon sopivia elintarvikkeita ja ravintolisiä. 

Se on uudenaikainen elintarvikeyritys, jonka tavoitteena on tarjota tuotteillaan lisäarvoa ihmisten elämään säästämällä aikaa ja tuomalla aitoja makuelämyksiä ja hyvinvointia parhaiden raaka-aineiden avulla. Ravinteikkaat tuotteet tuovat hyvää energiaa ja pitävät kylläisenä pitkään. 

Kaikki alkoi Ketokamu Ellu Elektrolyyttijauheesta, josta tuli heti hitti. Elektrolyyttijauhe kehitettiin erityisesti ketoruokavalioon kahdessa eri maussa: Appelsiini-Cola ja Mansikka-Lime. Vaikka elektrolyyttijuoma on tehty ketoilijoille, se toimii toki kaikilla, jotka haluavat edistää kehon nestetasapainoa elektrolyyttejä sisältävällä ravintolisällä. 

Ellu Elektrolyyttijauhe sisältää keskeisten elekrolyyttien eli magnesiumin, kaliumin ja natriumin lisäksi Guerande-merisuolaa sekä ConcenTrace®-merimineraaliuutetta sekä C-vitamiinia. 

Ellun jälkeen markkinoille rantautui myös muita tuotteita. Asiakkaiden pyynnöstä otimme juuri valikoimaan Ketokamu Leivontamix jauhon. Mantelijauhoon ja heraproteiiniin pohjautuva jauho on supernäppärä ketoruokavalion leivontamix, josta loihtii kädenkäänteessä pizzapohjat, muffinit, keksit, kakkupohjat, leivät... Kaikki. Gluteeniton ja viljaton sekä laktoositon (sisältää maitoa heran muodossa)
on soijaton. Erityistä Leivontamix jauholle on, että se ei sisällä lainkaan tärkkelystä, mitä tavanomaisissa gluteenittomissa jauhoissa käytetään. Syy tähän on sen korkea hiliihydraattipitoisuus, mikä on toki ketoruokavaliossa ehdoton ei. Leivontajauho toki sopii, vaikka ei ketoruokavaliolla olisikaan, mutta haluaa gluteenittoman leivontajauhoseoksen. Hyviä sellaisia kun on todella vaikeaa löytää. 

Ainesosalista on mukavaa luettavaa: Mantelijauho*, kookosjauho*, laktoositon heraproteiini (maidosta)**, perunakuitu, psylliuminkuorijauhe*, MCT-öljyjauhe (kookoksesta), ruokasooda (natriumbikarbonaatti), viinikivi (kaliumbitartraatti), omenahappo, merisuola, ksantaanikumi. 100 g Leivontamixiä sisältää 475 kcal ja yli 27 g rasvaa. Hiilihydraatteja 100 g on 8,6 ja proteiinia lähes 24 grammaa. Runsaskuituinen leivontamix sisältää kuituja reilut 26 grammaa 100 grammalla. 

Kun makeanhimo kolkuttaa, paras tapa torjua sitä on käyttää leivontamixin kanssa uutta Ketokamu Tomumaista Makeuttajaa, joka on luomuerytritolin ja steviakasvin stevioliglykosidien herkullinen yhdistelmä. Mahdollisimman luonnollisista aineista valmistettu Tomumainen Makeuttaja sopii makeisiin leivonnaisiin ja muihin herkkuihin ilman hiilareita. 

Makeuttajan luomuerytritoli on valmistettu rypälesokerista luontaisen käymisprosessin avulla ja sen sisältämät stevioliglykosidit on saatu luonnollisin menetelmin steviakasvin lehdistä uuttamalla ja luontainen aromi on peräisin ruokosokerista. Aromi antaa Makeuttajalle pyöreän ainutlaatuisen sokerimaisen maun ilman hiilihydraatteja. Luonnollisesti täysin sokeriton Makeuttaja sopii täydellisesti Ketokamun Leivontamixin kanssa makeisiin leivonnaisiin. 

Tomumaisen makeuttajan ainesosalista on lyhyt ja ytimekäs: erytritoli*, makeutusaineet (stevioliglykosidit), luontainen aromi (ruokosokerista)*luomu. Kaloreita tuotteessa on pyöreät nolla. Hiilihydraatit ovat kaikki polyoleja, joita on 99.5 g. 

Sekä Ketokamu Leivontamix-jauholle että Tomumainen Makeuttajalle on myönnetty Avainlippu-merkki osoituksena suomalaisesta työstä.

Mistä nämä kaikki herkut saa? Kotimaisesta Aminopörssistä tietenkin. Aminopörssin ketotuotteiden valikoima on todella kattava, joten ne kannattaa ehdottomasti tsekata samalla.  Tervetuloa ostoksille!