Isänpäivän parhaat lahjat 2021

Isänpäivä lähestyy! 

Protskuaamiainen perheen kanssa yhdessä on varmasti treenaavan isän lempparilahja. Sen lisäksi isä ilahtuu varmasti kestävästä käyttölahjasta, joka muistuttaa antajastaan jokaisen käyttökerran yhteydessä. 

Tässä ideoita!

Hydro Flask -brändin termospullot pitävät kuuman juoman lämpimänä ja kylmän juoman jääkylmänä! Nämä pullot kestävät käyttöä vuosia - jopa ikuisesti. Runsaasti eri värejä ja kokoja mistä valita. Suosittelemme lämpimästi. Aminopörssin omistajien matkassa on kulkenut sama pullo eri matkoilla ja retkillä jo vuosia eikä loppua näy. Eri kannet mahdollistavat myös erilaisen käytön. Eväsrasiat ovat uusi tulokas, joita ei niitäkään kannata ohittaa! Tsekkaa valikoima Sinun isällesi. Lahja ilahduttaa aivan varmasti. 

Shakeri

Shakeri on treenaavan isän ja lisäravinteita nauttivan isän must have tuote. Muuten proteiinijauhe ei yksinkertaisesti sekoitu kunnolla. 

Nyt isänpäivän alla suosittelemme lämpimästi Blender Bottle Pro Marvel shakereitä. Muoviset, tietenkin BPA-vapaat ja ftalaattivapaat, Pro Marvel supersankaripullot ovat olleet supersuosittuja. Nyt näiden rinnalle saimme ruostumattomasta teräksestä valmistetut Pro Marvel Radian shakerit. Valitse siis oma isälle paras supersankarishakeri ja lahja on taatusti mieleinen. Halutessasi tähän lahjaan voi lisätä proteiinijauheen tai vaikkapa Pre Workout tuotteen. Täydellinen lahja isälle! 

Lihashuoltovasara

Lihashuoltovasara on käytännöllinen lahja, joka edistää lihashuoltoa huomattavasti. Jos hierojalle ei aina ehdi tai haluaa tehdä lihashuoltoa mieluummin kotona, tämä on mitä parhain lahja isälle. Toki lihashuoltovasarasta pääsee nauttimaan koko perhe, myös äiti. Tämä hetken suosikki on Karhu lihashuoltovasara, joka on myös hinnaltaan edullinen. 

Otevoimaharjoittelu

Otevoimatreeni on supersuosittua ja äärimmäisen hyödyllistä kaikenikäisille isille. Ehdoton suosikkibrändi on tällä hetkellä Iron Mind. Ikuisesti kestävät tuotteet toimivat todella hyvin ja suoritus on mitattavissa. Pääset siis kisaamaan halutessasi ja vertailemaan tuloksia maailman vahvimpien miesten kanssa! 

Mutjutin

Kotimainen mutjutin on kätevä, pieni kalvohierontaväline, joka kulkee näppärästi mukana. Mutjuttimen mukana tulee ohjekirja, jonka avulla hieronnan voi suorittaa itse. Monta väriä, mistä valita. 

Miesten treenivaatteet 

Tyylikkäät ja kestävät, laadukkaat miesten treenivaatteet ovat taatusti isän lempparilahjoja. Kun lahjan saa rakkaalta, siitä tulee vieläkin tärkeämpi. Jotta koko menee oikein, tsekkaa isän koko lempparivaatteesta. Kokotaulukot auttavat toki myös. Jos isällä on jo lempibrändi, on lahjan osto helppoa. 

T-paita on ehkäpä helpoin osto, sillä siinä koko menee harvoin pieleen. 

Raakasuklaa

Raakasuklaa on aina tyylikäs lahja, jonka voi sujauttaa isälle lahjaksi. Raakasuklaata voi myös valmistaa isälle itse! Tsekkaa vaikkapa Janne Seppälän kehittämä raakasuklaaresepti, joka on höytsetty proteiinijauheella!

Inbody-mittaus

Jos isä on vasta aloittanut treenin, tai hän haluaa seurata treenin todellisia tuloksia, on inbody-mittaus mitä loistavin lahjaidea. Inbody-mittaus kertoo kehon todellisen tilan eikä vain vaa'an lukemaa. 

Pre-workout tuotteet

Pre-workout valmiste on ennen treeniä nautittava valmiste, jota käytetään suorituskyvyn ja -tehon lisäämiseen. Niitä suositellaan käytettäväksi silloin, kun treeni ei millään maistuisi, mutta olet varma, että se tekee sinulle hyvää. Pre-workout valmiste nimittäin tuo lisää virtaa, ja jaksatkin lähteä kotisohvan sijasta treeniin. Ne sopivat myös erinomaisesti ennen raskaita ja pitkäkestoisia treenejä.

Proteiinijauhe

Proteiini edistää lihasmassan kasvua ja säilymistä. Treenaavalle isälle proteiinijauhe on loistava tuote treenin jälkeen nautittavaksi. 

Heraproteiini on proteiinijauheista ylivertainen. Se maistuu hyvältä, makuja on saatavilla useita ja kaiken huipuksi sen aminohappoprofiili eli proteiinin sisältämien aminohappojen suhde on optimaalinen. Siksi se onkin suosituin proteiinijauheiden lähde liikkujille. Kysele hiukan isän lempparimakuja (ellet ole jo varma siitä..) ja osta protskujauhe isän lempparimaussa. 

Lahjakortti Aminopörssiin on täydellinen lahja. Voit valita sen lähes kaikille summille ja isä pääsee ostoksille - lasten kanssa tai ilman - parhaaseen treenikauppaan: Aminopörssiin. 

Mietitkö vielä, tervetuloa Aminopörssin hyvän fiiliksen myymälään Helsingin Konalaan ostoksille. Henkilökuntamme auttaa sinua mielellään tuotteiden valinnassa. 

Hyvää isänpäivän odotusta ja tietysti isänpäivää kaikille!