Elektrolyyttijauhe vai hiilihydraatti-elektrolyyttijauhe?

Elektrolyyttijauheet ovat tulleet jäädäkseen - ei vain urheilijoiden ja tosissaan treenaavien - vaan kaikkien paremmasta nesteytyksestä kiinnostuneiden käyttöön.

Elektrolyytit ovat mineraaleja, jotka ovat keholle välttämättömiä. Ne ylläpitävät kehon nestetasapainoa. Kun treenatessa hikoilee paljon, keho menettää elektrolyyttejä hikoilun myötä. Elektrolyyttijauheilla on tavoitteena tuoda kehoon menetettyjä elektrolyyttejä ja näin parantaa nesteytystä. 

Toki, jos hikoilee paljon, voi elektrolyyttejä käyttää tässäkin yhteydessä esim. saunoessa, helteisellä ilmalla jne. 

Keskeisimmät elektrolyytit ovat mineraalit kalium, magnesium, kalsium ja kloridi. Juuri näitä elektrolyyttejä elektrolyyttivalmisteet sisältävät. 

Hiilihydraatti-elektrolyyttijauheet sisältävät elektrolyyttien lisäksi hyvin imeytyviä hiilihydraatteja. Niiden tavoitteena on tuoda keholle energiaa jaksaa raskaat ja pitkät treenit loppuun asti. 

Tässä Aminopörssin suosituimman lisäravinnesarjan Nutri Works suosikit: 

Elektrolyyttijauhe

  • kun et tarvitse lisää energiaa, mutta haluat parantaa kehon nestetasapainoa 

Nutri Works Electrolyte WorX on elektrolyyttijauhe, joka on makeutettu ainoastaan stevialla. Se sisältää kaikki keskeiset elektrolyytit erinomaisen makuisena jauheena, jonka nauttii enemmän kuin mielellään. Kaiken kukkuraksi tuote on pakattu suureen 300 g pakkaukseen ja sille on myönnetty Avainlippu-merkki osoituksena suomalaisesta työstä. Täydellinen tuote! 

Hiilihydraatti-elektrolyyttijauhe

  • kun tarvitset lisää energiaa jaksaa pitkät ja raskaat treenit loppuun asti ja haluat parantaa kehon nestetasapainoa 

Nutri Works Hydra WorX on elektrolyytti-hiilihydraattijauhe, joka sisältää sekä elektrolyyttejä että nopeasti imeytyviä hiilareita, joiden avulla jaksaa hikisimmät ja raskaimmat treenit loppuun asti. Tuote on suosituimpien tuotteiden joukossa, ja erityisesti tosissaan treenaavien sekä urheilijoiden suosikki. Lähes kaikki Nutri Works urheilijat mainitsevatkin tuotteen lempparikseen.

Nutri Works Hydra WorX:sta on nyt saatu uusi, appelsiinin makuinen versio Nutri Works Hydra WorX Orange, joka maistuu todella hyvältä ja raikkaalta. Väriaineettomat tuotteet ovat vaaleanpunertavia lisätyn vesimelonijauheen vuoksi. 

Vinkki: Lisää Nutri Works Hydra WorX juomaan myös Nutri Works EAA-jauhetta ja saat  lisättyä välttämättömiä aminohappoja treenijuomaan! Tämä oli hellekesän 2021 suosikkijuoma! Nutri Works Hydra WorX Orangeen valitse Nutri Works EAA Neutral, joka on täysin maustamaton. Se on ainutlaatuinen, makeuttamaton, välttämättömiä eli EAA-aminohappoja, l-arginiinia, glysiiniä ja l-sitrulliinia sisältävä jauhe.

Mahtavia treenejä, paremmalla nesteytyksellä!