Tuotearvostelu Nutri Works Keto WorX & Elämä alamäessä
Kirjoittajana Ave Saarna, aikuisena fitness-kärpäsen puraisun saanut upea nainen, joka harrastaa kehonmuokkausta tositarkoituksella.

Elämä alamäessä!

Kysyin tänä talvena itseltäni:
”Voiko aikuisena voittaa pelkoja, jotka on koko elämäni aikana kulkenut mukana?!”
Vastaan: ”Kyllä.” 
 
Olen aina pelännyt laskettelua. Silti olen avoimesti sitä mieltä, ettei pelossa saisi elää. Silloin ei mitään saavuta eikä opi. Olen spontaani, mutta silti tietyt pelot ovat ohjanneet. 

Tänä talvena poikani oli suunnittelemassa laskettelureissua.
Hän kysyi minulta: ”Kai sä nyt tuut kanssa mukaan mäkeen?!”
Vastasin: ”Tottakai, mitään ei saa jos ei kokeile.”

Reissu lähestyi ja jännitykseni kasvoi kasvamistaan. Pää oli täynnä kysymyksiä: ”mitä jos en opi, mitä jos kaadun”… Samalla kunnianhimoni sai minut innostumaan. ”Selviän tästä!”

Lukuisat ohjevideot katsottuani, enkä silmäystäkään nukkuneena, pääsin rinteeseen. Muutaman lastenrinteen laskun jälkeen homma alkoi sujumaan. Otin yhden hiihtotunnin, ja sain varmuuden ja rohkeuden siirtyä isompaan mäkeen. 

Lopputulos:” Laskettelusta tuli minulle uusi rakas harrastus!”

Koska ajat ovat tällaiset ja ravintolat kiinni, eväänä rinteissä minulla ja pojallani oli Nutri Works Keto Meal WorX ateriankorvike. Se toimi loistavasti ja antoi virtaa jopa kolmeksi tunniksi mäkeen.  Sekoitin vain jauheen veteen ja välipala oli valmis. Hyvältä maistuva juoma maistui vieläkin paremmalta, sillä tiedän sen tekevän keholle hyvää. Koska se maistuu niin hyvältä, mieli nautti.