Aminopörssin SUMMERSALE

Liikkujan paras kesäalennusmyynti, Aminopörssin SUMMERSALE on täällä! Tätä iloa jatkuu koko heinäkuu! Meillä on tiedossa joka viikko vaihtuvat viikkotarjoukset kiinnostavista tuotteista ja tuoteryhmistä sekä tietysti koko heinäkuun jatkuvat huipputarjoukset! Nyt todellakin kannattaa shoppailla ja käydä kurkkaamassa kiinnostavat jutut joka viikko. Summersalessa on luvassa on tarjouksia niin varusteiden ja välineiden suhteen, vaatteiden - joita on muuten tullut koko ajan hurjasti lisää - ja lisäravinteidenkin suhteen. Jokaiselle löytyy aivan varmasti jotakin kiinnostavaa - ja enemmänkin! 

Meidän upea uusi myymälä palvelee toki kesälläkin! Tilavassa ja valoisassa, avarassa myymälässä viihtyy ja palvelu on tietysti erinomaista. Meille kannattaa suunnata kauempaakin! Tervetuloa ma-pe klo 10-18 ja la klo 10-15. Online ostokset onnistuvat 24/7. 

Ai niin! Samat hinnat ovat aina voimassa sekä myymälässä että netissä, mutta myymässä on erikoiseriä tuotteita, joita ei netistä löydy. Esim. huippusuosittu myymälän vaatteiden alerekki on tyhjentynyt kovaa vauhtia, mutta onneksi sinne tule aina aika-ajoin täydennystäkin. 

Terkuin, Aminopörssin tiimi

Anton, Katja, Ida, Nicola ja Kristo