Midsona Finland

Tri Tolosen Carnosin 400 mg Forte

60 tablettia
Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
37,50 €
Määrä: kpl
Kpl Hinta Yhteensä  
2 36,38 € 72,76 € Osta
3 35,63 € 106,89 € Osta

Ilmainen toimitus yli 79 € tilauksiin postiisi

Lihasten ja ihon parhaaksi!

Iän myötä lihasten karnosiinipitoisuus alenee, jolloin lihaskunto ja kestävyys sekä ihon kimmoisuus heikkenevät. Karnosiini pidentää solujen tervettä elinaikaa.
Karnosiini kuuluu yhdisteisiin jotka puskuroivat lihassolujen sisäistä pH-arvoa. Tällöin lihassolujen sisäinen pH-luku säilyy pitempään suoritusta tukevana rasituksen aikana syntyneen maitohapon pH-lukua laskevasta vaikutuksesta huolimatta. Lihasten korkea karnosiinitaso korreloi lihasten kestävyyskyvyn kanssa.

Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Terveet elämäntavat ovat tärkeitä. 

Mitä karnosiini on?
Karnosiini on luonnossa esiintyvä kahden aminohapon alaniinin ja histidiinin muodostama dipeptidi. Se löytyi lihaksesta Venäjällä jo vuonna 1900, ja sitä on käytetty ravintolisänä 1930-luvulta alkaen. Vasta viime vuosina sen monia biologisia vaikutuksia on alettu ymmärtää, kun ainetta on tutkittu tieteellisesti useissa eri maissa, niin idässä kuin lännessä.

Iän myötä lihasten karnosiinipitoisuus hupenee puoleen, mikä heikentää lihaskuntoa ja kestävyyttä. Karnosiinin käyttö ruoan lisänä nostaa lihasten ja sydämen karnosiinipitoisuutta.

Sport-Carnosin urheilussa ja kuntoilussa
Liikuntasuoritus tuottaa kudoksiin hapettavia vapaita radikaaleja ja niiden myrkyllisiä aineenvaihduntatuotteita, kuten malonialdehydiä. Verrattain lyhyessäkin kuormituksessa, jossa hapenottokyky on noin 50-60 % maksimista, alkaa lihakseen kertyä maitohappoa glykogeenin anaerobisen hajoamisen tuloksena. Maitohappo ja vetyionit eli protonit alentavat lihaksen pH:ta, mikä väsyttää lihaksia. Kuormitus ja hapetusstressi vaurioittavat solujen DNA-molekyylejä ja nostavat lihasten lämpötilaa aiheuttaen niissä tulehdusta. Tällöin elimistön antioksidanttipuolustus joutuu koville.

Karnosiini estää maitohapon kertymistä lihaksiin ja pitää pH:n neutraalina, mikä ehkäisee lihasten väsymistä. Mitä enemmän lihaksissa on karnosiinia, sitä kauemmin ne jaksavat tehdä työtä väsymättä ja sitä nopeammin ne myös palautuvat rasituksesta. Karnosiini ehkäisee lihasten kipeytymistä ja nopeuttaa toipumista. Iän myötä lihaksen karnosiinipitoisuus alenee puoleen, ellei sitä ehkäistä ravintolisällä. Karnosiinin piilevä puute voi heikentää kuntoa ja urheilusuoritusta huomattavasti. Karnosiinin nauttiminen ravintolisänä nostaa lihasten karnosiinipitoisuutta.

Carnosin sopii kaikille ja kaikkiin lajeihin. Karnosiini ei kuulu dopingaineisiin, eikä sen käyttö ole muutenkaan kiellettyä urheilussa. Carnosin on erinomainen ravintolisä kaikille liikuntaa harrastaville ihmisille, myös ikääntyville.

Annostus: Nuorelle ja terveelle ihmiselle riittää 1 tabletti (125 mg) päivässä, mutta sitä voidaan toki ottaa enemmänkin (3-6 kappaletta 125 mg:n tabletteja tai 1-2 kappaletta 400 mg:n tabletteja) päivässä. Ikääntyville suositellaan 400-800 mg päivässä. Tarvittaessa esim. urheilukilpailuun voi ottaa enemmänkin, esimerkiksi 1200-2400 mg.

Sivuvaikutukset
Sivuvaikutuksia ei ole. Karnosiinia ei voi yliannostella, sillä jos sitä tulee enemmän kuin elimistö "hyväksyy", se vähentää automaattisesti sisäistä karnosiinin tuotantoaan. Se ei ole elimistölle vieras molekyyli.

Carnosin ei aiheuta mitään ongelmia yhteensopivuudessa lääkityksen kanssa. Tri Tolosen Siinä ei ole eläinperäisiä raaka-aineita. Sopii myös lapsille,

Valmistaja: Midsona
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.

karnosiinipitoisuus

Tri Tolosen Carnosin 400 mg Forte

Sähköpostiosoitetta ei näytetä arvion yhteydessä