Rohtos Labs

Ylivoima

126 kapselia
Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
119,99 €
119,99 €

0,95 € / kpl

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Ylivoima on 100% luonnollinen, viidestä adaptogeenisesta kasviuutteesta ja niitä tukevista ainesosista koostuva kaksiosainen valmiste. Sen tavoitteena on ylläpitää käyttäjän pitkän tähtäimen suorituskykyä pitkäkestoisessa tai toistuvassa raskaassa suorituksessa, olipa sitten kyseessä urheilu tai muu kuormittava toiminta. Ylivoiman osat, Alfa ja Omega, on suunniteltu toimimaan samansuuntaisesti eri annoksina ja kombinaatioina:
 • Adaptogeeneina tunnetut rohdoskasvit tarjoavat tehokkaan keinon vaikuttaa elimistöön kehon stressireaktioiden kontrolloinnin kautta. Usean adaptogeenin yhteiskäytöllä saadaan aikaan systeeminen sopeuttavien reaktioiden sarja, joka johtaa solujen ja elinten parantuneeseen rasituksensietokykyyn. 
 • Sekä matalan että korkean sykealueen aerobisiin ja anaerobisiin suorituksiin.
 • Tukee sekä palautumista että suoritusta.
 • Niille, jotka haluavat parantaa suoritustasoaan turvallisesti, luontaisesti ja sallituin keinoin.
 • Ylivoimaa kehitettäessä ja testattaessa on kiinnitetty huomiota seuraaviin tekijöihin: keskimääräinen leposyke, palautuminen ja unen laatu, hormoni- ja lihaksiston toiminta, hapenottokyky sekä suorituksen aikainen kestävyys, energisyys ja tahtotila.
Kaikentyyppisen raskaan ja stressaavan suorittamisen tueksi myös urheilumaailman ulkopuolella
 • Ylivoiman kahden osan, Alfan ja Omegan, vaikuttavat aineet on ryhmitelty näiden keskeisten vaikutusmekanismien ja optimaalisen käyttöajankohdan mukaisesti. 
 • Kaksiosaisuus ja annoskoon vaihteluväli mahdollistavat Ylivoiman vaikutuksen optimoinnin kunkin käyttäjän tarpeisiin sopivaksi, sillä Ylivoiman vaikutus ja koettu vaste ovat osittain yksilökohtaisia käyttäjän yleiskunnon, kehon tilan sekä siihen kohdistuvan rasituksen voimakkuuden mukaan.
 • Ylivoima on suunniteltu käytettäväksi pääsääntöisesti toistuvina sykleinä. Yksi Ylivoima-pakkaus sisältää suositellun käyttö/taukosyklin mukaisesti käytettynä ja käyttäjän annoskoosta riippuen 4-12 viikon päiväannokset.
 • Ylivoiman aistein havaittava vaikutus alkaa keskimäärin 2–4 vuorokauden kuluttua käytön aloittamisesta ja se tehostuu 7-14 vuorokauteen asti. Vaikutukset kumuloituvat ajan myötä ja korostuvat käyttäjän ollessa väsynyt tai stressaantunut.
 • Ylivoima koostuu erittäin laadukkaista ainesosista, joiden vaikuttavien yhdisteiden pitoisuudet on standardisoitu tietylle pitoisuustasolle. Annosten sisältämät vaikuttavien yhdisteiden määrät vastaavat niitä, joilla sekä Rohtos Labsin omissa, että referensseinä käyttämissämme tieteellisissä tutkimuksissa on saatu aikaan tavoiteltu vaste
Annostus: Ylivoima on suunniteltu käytettäväksi pääsääntöisesti toistuvina sykleinä. Yksi Ylivoima-pakkaus sisältää suositellun käyttö/taukosyklin mukaisesti käytettynä ja käyttäjän annoskoosta riippuen 4-12 viikon päiväannokset.

Valmistaja: Rohtos Labs
Ravintosisältö ALFA per 1 kapseli:
Cordyceps militaris (10:1-uute) 750 mg (josta beta-d-glukaania 150 mg, cordycepin 2 mg)
Mucuna pruriens -uute 400 mg (josta L-DOPA 80 mg)
Ashwagandha-uute (Sensoril®) 300 mg (josta withaniloideja 30 mg)
Shilajit (luomu) 250 mg (josta fulvic-happoja 125 mg)
Kofeiini (luomu, vihreästä kahvipavusta) 40 mg
Acerola-uute 20 mg (josta C-vitamiinia 5 mg)
Piperiini 10 mg

Ravintosisältö OMEGA per 1 kapseli: 
Eleuthero-uute 1000 mg (josta B- & E-eleutherosideja 8 mg)
Rhodiola Rosea 400 mg (josta salidrosideja 12 mg, rosavineja 20 mg)
Panax Ginseng 400 mg (josta Ginsenosideja 120 mg)
Acerola-uute 20 mg (josta C-vitamiinia 5 mg)
Piperiiniä 10 mg

Ainesosat: 
ALFA
Cordyceps militaris
Ylivoiman sisältämä Cordyceps militaris on vesi- ja etanoli- uutettu 10:1 tiiviste, jonka betaglukaanien pitoisuus on standardisoitu 20%:iin ja keskeisen vaikuttavan aineen, kordysepiinin pitoisuus 0.3%:iin.
Cordyceps militaris kuuluu yli 600 sientä käsittävään Cordyceps-sienien sukuun. Useimmista sukulaisistaan poiketen käyttämämme militaris kasvaa maaperässä. Cordycepsin vaikutuksia urheilusuorituksiin, hormonitasoihin ja hapenottokykyyn on tutkittu viime vuosina ja sen on todettu lisäävän kestävyyttä ja hapenottokykyä korkean intensiteetin harjoittelussa sekä akuutisti että pitempänä kuurina käytettynä.
Mucuna pruriens
Ylivoiman sisältämä Mucuna pruriens on bio-orgaanisesti kasvatetuista pavuista tuotettu uutos, jossa L-DOPA:n pitoisuus on standardisoitu 20%:iin.
Mucuna- eli samettipapu on puussa kasvava papu, joka on synteettisistä vastineistaan poiketen hyvin imeytyvän ja hyvin siedetyn dopamiinin esiasteen, L-DOPA:n luontainen lähde.Mucunan käytön on todettu nostavan paitsi dopamiinin, myös tapauskohtaisesti testosteronin, luteinisoivan hormonin, adrenaliinin ja noradrenaliinin tasoja elimistössä. Tämän lisäksi Mucuna lisää dopamiini-aineenvaihdunnan välityksellä kasvuhormonin tuotantoa. 
Koska dopamiini säätelee useita aktiivisen ja paikallaan pysyttelevän kehon välisiä erottavia mekanismeja, kuten motoristen toimintojen ohjaus, palkitseminen, mieliala ja oppiminen, sillä on tärkeä yleinen rooli sekä liikunnan mielialaa kohottavan vaikutuksen tukemisessa että suoritustason ylläpitämisessä.
Ashwagandha
Ylivoiman sisältämä Sensoril®- Ahswagandha on patentoidulla vesiuutosprosessilla kasvin  juuren ja lehtien yhdistelmästä valmistettu uute, jonka sisältämien glykosidien, oligosakkaridien ja withaferiini A:n pitoisuudet on standardoitu.
Ashwagandha, Withania somnifera eli rohtokoisio, on Ayurvedisen lääketieteen perinteen kuningasyrtti, jota koskevaa tutkimustietoa on tarjolla kiitettävästi. Ashwagandhaa käytetään yleisesti ahdistuksen ja stressin lievittäjänä, mutta viime vuosina huomiota ovat aiheellisesti saaneet myös sen suorituskykyä tukevat ominaisuudet. 
Ashwagandha tarjoaa Ylivoiman tavoitteiden kannalta lukuisia merkittäviä hyötyjä, sillä se on todettu todella laaja-alaisen vaikutuksensa kautta mm. Laskevan kehon kortisolitasoja, nopeuttavan voimaharjoittelun tuloksena syntyvän lihasmassan kasvua sekä lihaksiston palautumista harjoituksesta. Ashwagandha lisää kehon voimantuottoa sekä aerobista kapasiteettia, vähentää koettua väsymyksen tunnetta urheilusuorituksen aikana sekä laskee maltillisesti keskimääräistä leposykettä. 
Shilajit
Ylivoiman sisältämä Shilajit on orgaanista, puhdistusprosessin seurauksena erittäin puhdasta ja sen sisältämän fulvohapon taso on standardoitu 50%:iin.
Shilajit on tietyn sukuisten kasvien hitaan hajoamisen tuloksena kallioperässä syntyvä mineraaleja ja orgaanisia happoja sisältävä aines, jota on käytetty tuhansia vuosia hyvinvoinnin tukemiseen mm. Himalajan alueella, Intiassa, Kiinassa ja Kaukasiassa. Nimi Shilajit tulee sanskriitin sanasta “shilajitu”, joka tarkoittaa kivitervaa. Itä-Euroopassa, Kaukaasiassa ja arabiankielisillä alueilla aines tunnetaan nimen “Mumiyo” eri variaatioina.
Shilajit sisältää kymmeniä elimistölle tärkeitä, ionisoidussa muodossa olevia elektrolyyttisiä mineraaleja ja hivenaineita, ml. rautaa, nikkeliä, molybdeeniä, sinkkiä, mangaania, kalsiumia, strontiumia, kuparia, kobolttia ja magnesiumia sekä terpeenejä, humushappoa ja runsaasti fulvohappoa. Luontaisessa muodossa olevat hivenaineet imeytyvät elimistöön todistetusti tehokkaammiin kuin kelatoidussa muodossa olevat.
Shilajit tehostaa todistetusti lihaskuntoharjoittelun anabolista vaikutusta tehostamalla mikroravinteiden kuljetusta kehon syviin kudoksiin, pitäen siten kehon suorituskykyä yllä myös kehoa poikkeuksellisen rasittavissa olosuhteissa kuten korkeassa ilmanalassa. Lisäksi sen on todettu tehostavan testosteronin synteesiä.
Kofeiini / Vihreä kahvipapu
Ylivoiman sisältämä kofeiini on peräisin luontaisesta lähteestä eli vihreistä, paahtamattomista kahvipavuista, jotka sisältävät paitsi kofeiinia, myös muita hyvinvoinnille hyödyllisiä ainesosia kuten klorogeeni- ja ferulihappoa, joiden on todettu vaikuttavan positiivisesti mm. verenpaineeseen.
Kofeiini on arkisuudestaan huolimatta erinomainen piriste sekä fyysisen ja psyykkisen suorituskyvyn tehostaja, joka jo maltillisena kerta-annoksena mm. kohottaa vireystilaa, lisää sekä energian saatavuutta että hyödyntämistä elimistössä, vähentää uupumusta ja fyysisen suorituksen aikaansaamaa rasituksen tunnetta, parantaa reaktionopeutta ja tarkkuutta, sekä lisää keskittymiskykyä ja parantaa päättelykykyä.

OMEGA
Eleuthero
Ylivoiman sisältämä Eleuthero on uutos, jonka B-ja E-eleutherosidipitoisuus on standardoitu 0.8%:iin.
Eleuthero, Eleutheroccus senticosus, on myös Siperian ginsenginä tunnettu pieni pensas, joka kasvaa Koillis-Aasiassa ja jota siperialaiset ovat perinteisesti käyttäneet karuissa elinolosuhteissa jaksamiseen. Neuvostoliiton avaruusohjelman puitteissa sitä hyödynnettiin myös kosmonauttien avaruudessa oleskelun aikaisen rasituksen lievittämiseen.
Tutkimuksissa Eleutheron on todettu parantavan hapenottokykyä, nostavan anaerobista kynnystä, ylläpitävän verensokerin tasoja sekä vähentävän maitohappojen kertymistä aktiivisiin lihaksiin, lisäten siten suorituksen aikaista kestävyyttä. Eleuthero kykenee vaikuttamaan elimistön autonomisiin toimintoihin ja mm laskemaan keskimääräistä leposykettä ja nopeuttamaan suorituksen jälkeistä sykkeen laskua normaalitasolle. 
Rhodiola Rosea
Ylivoiman sisältänä Rhodiola Rosea on uutos, jossa salidrosidien määrä on standardoitu 3%:iin ja rosaviinien 5%:iin.
Ruusujuuri, Rhodiola rosea, on viileillä alueilla kasvava maksaruohokasvien heimoon kuuluva kasvi. Nimensä ruusujuuri saa sen ruusuilta tuoksuvasta juurakosta. Ruusujuurta kasvaa luonnonvaraisena Skandinavian ja Venäjän pohjoisosissa sekä Alpeilla. Sen luontaisilla kasvualueilla sitä on käytetty perinteisesti muun muassa vähentämään väsymystä ja masennusta. Ensimmäiset kirjalliset viitteet sen lääkinnällisestä käytöstä Pohjoismaissa ovat 1700-luvulta, mutta perinnetiedon mukaan sitä on hyötykäytetty jo huomattavasti aiemmin.
Ruusujuuri on todistetusti varsin universaalisti toimiva sekä fyysisten että psyykkisten väsymysoireiden lievittäjä ja siten luotettava suoritustason parantaja. Urheilijoilla tehdyissä rasitustesteissä sen on havaittu mm. alentavan keskimääräistä leposykettä, parantavan keskittymistä ja vähentävän virheitä, tukevan solujen normaalia ATP-energiantuotantoa sekä tehostavat sokeriaineenvaihduntaa. Ruusujuuri vaimentaa dopamiinia pilkkovan MAO-B-entsyymin toimintaa nostaen siten sen tasoja keskushermostossa.
Panax Ginseng
Ylivoiman sisältämä Panax ginseng on ns. valkoista eli ilmakuivattua ginseng-juurta, jonka sisältämien ginsenosidien pitoisuus on standadoitu 30%:iin. Kaikilla ginsengeillä on osittain samat vaikuttavat aineet, ginsenosidit, joita on tunnistettu yli 100 erilaista. 
Prosessoitua ginseng-juurta on kahta erilaista: valkoista ja punaista. Valkoinen ginseng pestään ja kuoritaan, minkä jälkeen se ilmakuivataan auringossa tai nopeutetusti 100–200°C lämpötilassa. Punainen ginseng vesihöyrytetään, jolloin sen punainen väri syntyy Maillardin reaktiossa sokerien ja aminohappojen reaktioina.
Korealaiset käyttävät ginsengiä ensisijaisesti energisoivana stimulanttina sekä mieskunnon ja rauhallisen mielialan ylläpitäjänä. Ginsengin onkin todettu parantavan koettua elämänlaatua ja mielialaa. Suorituskyvyn saralla ginsengin on todettu nostavan suoritustasoa tehostamalla verensokerin aineenvaihduntaa ja hapen kuljetusta lihaskudoksiin sekä lisäämällä rasvan käyttöä energianlähteenä fyysisen suorituksen alkuvaiheessa, säästäen siten kehon hiilihydraattivarastoja. Lisäksi Ginseng sisältää useita steroidihormonien kaltaisia ginsenosideja.

ALFA + OMEGA
Acerola
Ylivoiman sisältämä Acerola-uute on valmistettu bio-orgaanisesti kasvatetusta Acerolasta, ja sen C-vitamiinipitoisuus on standardisoitu 25%:iin.
Acerola, Malpighia emarginata eli barbadoksen kirsikka, on paitsi erinomainen luonnollisessa muodossa olevan C-vitamiinin lähde, myös hyvä aminohappojen (mm. alaniini, seriini ja GABA), antosyaniinien, karotenoidien, myös kaakaossa ja vihreässä teessä esiintyvien katekiinien sekä polyfenolien kuten kversetiinin, luteoliinin ja rutiinin lähde. 
C-vitamiinin ja antosyaniinien yhdistelmä tekee Acerolasta tehokkaan luontaisen antioksidantin, joka vähentää hapetusstressiä ja lievittää rasituksen aiheuttamaan tulehdusta. C-vitamiini lisää Ylivoiman sisältämän L-DOPA:n, sinkin ja raudan sekä Cordycepsin sisältämien beetaglukaanien imeytyvyyttä nostaen siten niiden tasoja elimistössä. C-vitamiini parantaa eräissä tapauksissa sydän- ja verenkiertoelimistön toimintaa ja kiihdyttää typen tuotantoa elimistössä, mikä tehostaa hapen ja ravinteiden kuljetusta aktiivisiin lihaksiin.
Piperiini
Piperiini on mustapippurissa (Piper nigrum) esiintyvä flavonoidi, joka on vastuussa pippurin sille ominaisesta mausta. Se lisää erilaisten kemiallisten yhdisteiden imeytyvyyttä elimistöön vaikuttamalla sekä vatsakalvon pinnalla että maksassa hidastamalla tiettyjä maksan entsyymejä, jotka muuten pilkkoisivat haluttuja yhdisteitä ja nopeuttaisivat niiden poistumista elimistöstä.
Piperiinin roolina Ylivoimassa on parantaa sen vaikuttavien aineiden imeytyvyyttä sekä nostaa niiden pitoisuuksia verenkierrossa ja siten tehostaa koko tuotteen toimintaa.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.

 • Aminopörssi suosittelee
Ylivoima

Ylivoima

Sähköpostiosoitetta ei näytetä arvion yhteydessä