LEADER Foods

Vahva Betakaroteeni 6 mg

150 tablettia
Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
Hinta: 7,99 799

(0,05 € / kpl)

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Beetakaroteeni on luonnon antioksidantti ja A-vitamiinin esiaste, josta elimistö valmistaa tarvitsemansa määrän A-vitamiinia. A-vitamiini suojaa ihoa sekä antaa lisäsuojaa aurinkoa vastaan, nopeuttaa ruskettumista sekä antaa kauniin rusketuksen. Yhdessä C- ja E-vitamiinien kanssa nautittuna sen on todettu myös mm. hidastavan vanhenemismuutoksia.

Leader Vahva Betakaroteeni edistää kauniin rusketuksen saamista. Betakaroteenikuuri kannattaa aloittaa noin 1-2 viikkoa ennen esimerkiksi matkaa. Matkan jälkeen rusketuksen pysymiseksi kuuria jatketaan vielä 1-2 viikkoa. Tuote ei korvaa ulkoista auringonsuojatuotetta.

Annostus: 1 tabletti päivässä. Käyttö aloitetaan mieluiten 1–2 viikkoa ennen auringonottoa. Jatkuva käyttö edistää rusketuksen säilymistä. Tuote ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. 

Valmistaja: Leader Foods
Sisältö per annos ( 1 tabletti): 
Betakaroteeni 6 mg    
    josta A-vitamiinia 3000 µg

Ainesosat: Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), betakaroteenivalmiste, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), pintakäsittelyaine (rasvahappojen magnesiumsuolat).
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.

  • Aminopörssi suosittelee
Vahva Betakaroteeni 6 mg, 150 tabl - Leader

Vahva Betakaroteeni 6 mg

Sähköpostiosoitetta ei näytetä arvion yhteydessä