Takaisin

Tuotearvostelu - Nutri Works EAA


Nutri Works EAA / Maku vihreä omena

Olin saanut jo maistiaisia Nutriworks EAA'sta joten tiesin että hyvänmakuisesta tuotteesta on kyse. Jonkun toisen mielestä kirpeähkö, omaan makuuni taas hyvällä ja raikkaalla tavalla kirpeä ei kuitenkaan mitenkään hapan. Ensimmäinen fiilis oli "mitallinen tätä isoon lasiin vettä ja jäitä joukkoon = täydellinen kuuman päivän kesäjuoma".

Nyt kuitenkin itse tuote tarkempaan syyniin muunkin kuin maun suhteen.

Nutriworks sarjan taustalla on kehitystyössä ollut vahvasti mukana personal trainer / ravintovalmentaja Jyri Heiskanen, jonka vuoksi tiesin että ravintosisältö ei tuskin tule yhdessäkään tuotteessa olemaan huonosti koostettu, laaduton tai väärillä mittasuhteilla varustettu tässä tuotesarjassa.Tämä olettamukseni piti paikkaansa myös EAA'n suhteen eli aminohappojen suhteet ovat oikein tuotteessa.

Tuote on makeutettu stevialla, joka aina antaa omat haasteensa tuotteeseen kuin tuotteeseen. Stevia ei saa "tulla läpi" liikaa tuotteen maussa, kuten monessa stevialla maustetussa urheiluravinnetuotteessa tulee ja tästä syystä ehkä vähän perehtymättömämpi kulutaja kerran väärää tuotetta testanneena teloittaa ajatuksen stevialla maustetusta tuotteesta välittömästi.

Suomessa on kaksi lisäravinnesarjaa joiden EAA ja BCAA jauheet ovat stevialla maustettuja, ja molemmat oikeasti todella hyvänmakuisia. Nutri Works on toinen näistä tuotesarjoista.

Maku ja sisältö siis todettu erinomaisiksi mutta entäpä sekoittuvuus? Itselleni suuri asia sillä itse henkilökohtaisesti käytän aminohappojuomia muutamanaa eri kohtaa päivää eritoten: aamulla
ensimmäisenä kun herään sekä ennen nukkumaan menoa ja, riippuen treenistä, joko ennen treenejä tai ennen treenejä sekä sen aikana. Ja kaikki näistä ajankohdista ovat sellaisia jolloin EN halua toisiinsa kiinnittyneita jauhepalloja suuhuni shakerista juotuna. Aamuisin sekoittuvuus on tärkeää siksi että itselläni on jauhe valmiina 3dl lasin pohjalla, jonne vain kaadan veden ja sekoitan lusikalla. En ikinä ostaisi EAA/BCAA tuotetta joka ei sekoitu lusikalla sekoitettuna vesilasiin.

Nutri Works EAA vaahtoaa hiukan mutta sekoittuu kohtuullisen hyvin joten en voi kovaa kritiikkiä
antaa myöskään tältä osa-alueelta. Vaahtoisuus tasaantuu nopeasti kuitenkin ja maun ollessa
erinomainen, 8 1⁄2 kouluarvosanan saava sekoittuvuus ei haittaa yhtään.

Kaikenkaikkiaan kiitettävän keskiarvon saavuttava tuote, ennen kuin ollaan edes hintaan
katsottu. Hinta ei ole sivuseikka tuotteelle joka on kuluttajalla mahdollisesti päivittäin käytössä ja
tästä täytyy antaa Nutri Worksille täydet pisteet, nimittäin tuote on laatuunsa nähden erittäin
halpa. Huonompi laatuisia tuotteita myydään Suomen markkinoilla kalliimmalla.

Hyvää saa halvalla, Nutri Works EAA on yksi näistä tuotteista. Suosittelen.

-Petteri

Takaisin