Takaisin

Tuotearvostelu - Nutri Works Intra Worx

Heipsan,

teen yhteistyötä Aminopörssin kanssa ja kirjoittelen ajoittain tänne Aminopörssin sivuille blogitekstejä. Tekstini rakentuvat tuotetestauksen ympärille, mutta siinä samassa saatte lukea vähän kuulumisiani. 
Lyhyesti itsestäni, eli olen Outi Nenonen, naikkonen, jonka elämäntapana on kuntosalitreenaus ja terveellinen ruokavalio. Voisi kai sanoa elämäntavaksi myös fitneksen, sillä lajini on Body Fitness, jossa olen myös kisannut. Body Fitneksen -163cm yleisessä sarjassa kilpailin ensimmäisen kerran vuonna 2013, jolloin saldoksi jäi SM pronssia. Uudestaan kisalavalle lähdin vuonna 2015, jolloin tavoitteet olivat korkeammalla ja ne myös saavutettiin; karsintakilpailujen voitto, SM voitto ja MM kisoista 5. sija. Nyt tähtäimessä on vuoden 2016 välivuosi ja sen jälkeen katsotaan mihin elämä vie, niin sanotusti. 

Ensimmäisenä tuotetestiini sain Nutri Works – tuotesarjan yhden uusimmista tuotteista; Intra Worx:n. Intra Worx on aminohappo-kivennäisainejauhe, jota itse käytän treenijuomassani yhdessä OsmoPuren, tyrosiinin ja ruususuolan kanssa. Sitten vähän arvioitani muutamista eri osa-alueista:

Maku:
Melko mehumainen, ainakin kun vertaan muutamiin muihin aminohappovalmisteisiin, joita olen testannut. Toki asiaan saattaa vaikuttaa myös, se että käytän Intra Worx:ia yhdessä hiilihydraattivalmiste OsmoPuren kanssa, mutta niin olen käyttänyt muitakin aminohappovalmisteita treenijuomassa. Kaiken kaikkiaan maultaan hyvä.

Sisältö:
Intra Worx sisältää sekä EAA että BCAA aminohappoja sopivassa suhteessa. Tämä on hyvä, sillä molempia tarvitaan treenin aikana muun muassa vähentämään treenin aikaansaamia katabolisia vaikutuksia sekä nopeuttamaan palautumista ja vähentämään lihasväsymystä. Lisäksi tuotteessa on Beeta-alaniini, L-sitrulliini-DL-malaatti ja elektrolyyttejä (Natriumia, Kaliumia ja Magnesiumia), jotka myös auttavat kovissa treeneissä saamaan kaikki tehot irti sekä valmistavat kroppaa palautumaan kovista treeneistä. Itse en muuta tarvitsisikaan treenijuomaan, joten tämä on hyvä kokonaisuus yhdessä purkissa. Jos jonkin kehityskohteen haluaisi tuoda esille, niin se voisi olla sitrulliinimalaatin määrä per annos. Sitä voisi olla enemmän, mutta toisaalta sitä on helppo lisätä erikseen jos sitä haluaa enemmän.

Purkki:
Tyylikäs musta purkki, jossa on selkeät ohjeistukset ja tuoteselostukset. Mielestäni iso plussa on löytyvä ravintosisältö: kcal/100g, jota ei kaikissa aminohappovalmisteissa ole. Pienenä miinuksena tai ehkäpä kehitysideana on purkin koko. Purkista saa tällä hetkellä noin 18 annosta, ja olisi hienoa jos valmisteesta löytyisi myös isompi kokoinen purkki. Näin ei tarvitsisi ostaa purkkeja niin usein, eikä tulisi jätettä niin paljon.

Kokonaisuus/lopputulos:
Ehdottomasti ostamisen arvoinen tuote, jota aion ostaa jatkossakin. Arvosanaksi antaisin 9, asteikolla 4-10.

- Outi 

Takaisin