Takaisin

Tuotearvostelu - M-Nutrition Pudding

Tuotearvostelussa M-Nutrition Protein pudding, makuna suklaa

Kun ensimmäiset ”jälkiruoka” lisäravinteet alkoivat markkinoille tulemaan, ne aiheuttivat melkoisen mielenkiinnon kuluttajissa ja hetken buumina oli markkinoilla laidasta laitaan tuotteita helpottamaan arjen ruuanlaittoa sekä tekemään siitä terveellisempää. Osa tuotteista tuli ja meni mutta pudding't eli vanukkaat ovat säilyttäneet usealla valmistajalla paikkansa markkinoilla.

Olen kokeillut monien eri valmistajien, sekä ulkomaisten että kotimaisten tuotesarjojen vanukkaita ja ”ihan ok” tuotteista ”ihan hyviin” on vastaantullut. Nämä ovat tietysti makukysymyksiä ja jollekin se mikä minun suuhuni maistuu sakean rakeiselta ja ”lisäravinnemaiselta”, saattaa jollekin olla suurta herkkua. Mutta nyt ei väitellä makuasioista vaan pitäydytään faktoissa joista ei voi kiistellä.

Yksi sellainen universaali fakta josta en usko vastaväitteitä syntyvän on M-Nutritionin protein pudding. Olen nyt maistanut ainoastaan suklaa makua ja kiistämättä paras pudding jota markkinoilla tämän hetken kokemuksella olen markkinoilla tavannut.

Skeptisyyttä aiheutti rehellisesti sanoen mainoslause purkin kyljessä ”sisältää oikeita suklaan palasia”, mutta ensimmäisen kokeilun jälkeen skeptisyys katosi sillä suklaapalat olivat olemassa, ja maistuivat hyvältä. Sen verran hyvältä että piti vielä uudestaan lukea ravintosisältöluettelo rasvan ja sokerin kohdalta – mutta molemmissa aineissa on pihistelty, maussa silti ei.

Aion ehdottomasti tutustua Brasilian vanilja, kanelipulla sekä vadelma makuihin.. jotka kaikki olivat sen verran eksoottisen kuuloisia että pelasin varman päälle ja otin suklaan – joka oli aivan mieletön yllätys, sillä en oikeastaan odottanut enää mitään suurta makuelämystä proteiinivanukkaalta.

Itse kokeilen AINA proteiinituotteita ensimmäisenä veteen, se paljastaa tuotteen todellisen maun. Tämän tyyppinen tuote soveltuu täydellisesti iltapalaksi ja välipalana olen käyttänyt M-Nutrition puddingia, sekoittaen siihen pähkinöitä. Sekoitan itse sen makeuttamattomaan mantelijuomaan tai makeuttamattomaan soijajuomaan, mutta tosiaan veteenkin sekoitettuna aivan huippuhyvä tuote.

Mielestäni kilohinta tuotteella (37€/kg) ei ole paha laadun huomioiden. Sillä 700g purkista saadaan suositellun annoskoon mukaisella annostuksella noin 18 annosta. Itse kun taas en suuria määriä proteiinia päivässä syö niin itselleni riittää puolikas annos joka sisältää vain 20g tuotetta, jolloin 700g purkki kestää 35 iltapalan verran päivittäisessä käytössä ollessaan.

Sopiva kuitupitoisuus sekä aspartaaminen puuttuminen ainesosaluettelosta ansaitsevat lisäpisteet.

En vielä aio sanoa että suklaan makuinen M-Nutrition Protein pudding on markkinoiden parhaimman makuinen pudding – mutta tämä johtuu vain siitä etten ole tuotesarjan muita makuja maistanut!

Lienee itsestäänselvyys mutta lisättäköön vielä: Suosittelen kokeilemaan!

-Petteri 


Takaisin