Toimitusehdot

YLEISET TOIMITUSEHDOT

Pyrimme toimittamaan kaikki lähetykset tilausta seuraavana arkipäivänä. Mikäli tilausta ei kuitenkaan pystytä lähettämään kolmen arkipäivän sisällä ilmoitamme tästä asiakkaalle ensisijaisesti sähköpostitse. Voimme ehdottaa myös korvaavaa tuotetta nopeamman toimituksen takaamiseksi.

Toimitustapoinamme on Postin postipaketti ja pakettiautomaatti lähetykset. Lisäksi 8,90€ hintaiset business day 14 ja 21 jakelupaketit. Postiennakkolähetyksiin lisätään lisäksi 4,5€ postiennakkomaksu. Nyt valittavana myös PostNord MyPack-lähetyksen kotimaan, Ruotsin ja Tanskan tilaukseen. Lisäksi DPD Door to Door toimitustavalla voi tilata lähes kaikkiin Euroopan maihin. 

Tuotteillamme on 14vrk ilmainen palautusoikeus kaikissa kotimaan tilauksissa. 
Pidätämme oikeuden laskuttaa noutamattomien pakettien toimitus- ja palautuskulut asiakkaalta.

PAYTRAIL MAKSUNVÄLITYSPALVELU

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com
 

TOIMITUSTAVAT JA HINNAT

Toimitamme tilaukset 1-4 arkipäivän sisällä tilauksesta. Mikäli emme pysty toimittamaan tilaustasi 1-4 arkipäivässä saat meiltä sähköpostitse tiedon viivästymisestä.
 
Postin noutopaketti
Tilaus toimitetaan lähimpään postin toimipisteeseesi. Saat saapuneesta lähetyksestä ilmoituksen tekstiviestinä puhelimeesi. Toimituskulu postin noutopaketille on 4,90 euroa. Yli 49€ tilaukset toimitamme veloituksetta. 
Lähetyksen seuranta!

Pakettiautomaatti
Tilaus toimitetaan valitsemaasi Postin pakettiautomaattiin. Saat saapuneesta lähetyksestä ilmoituksen tekstiviestinä ja sähköpostitse. Viestissä saat PIN-koodin jolla voit lunastaa tilauksesi valitsemastasi automaatista. Lähetystä säilytetään automaatissa 7vrk. Toimituskulu on 4,90€. Yli 49€ tilaukset toimitamme veloituksetta. 
Lähetyksen seuranta!

Business day 14 ja postin kotiinkuljetus 21 jakelupaketit
Tilaus toimitetaan antamaasi osoitteeseen tilauksen lähetystä seuraavana päivänä kello 14 / 21 mennessä. On tärkeää, että annat tilausta tehdessäsi puhelinnumerosi, jotta postinjakaja saa sinuun yhteyden. Business day 14 paketti on erittäin kätevä tapa tilata suoraan työpaikalle. Kotiinkuljetus 21 taas tarjoaa mahdollisuuden iltajakelulle suoraan kotiin. Toimituskulu on 8,90€. 
Lähetyksen seuranta!

PostNord MyPack
MyPack lähetys saapuu vastaanottajan toimitusosoitetta lähellä olevaan noutopisteeseen jonka voit itse valita kotimaan tilauksissa. Noutopisteitä ovat Valintatalot, Siwat, Euromarketit sekä noin 400 Matkahuollon toimipistettä. 
Ilmoitus paketin saapumisesta tulee tekstiviestitse. MyPack lähetyksen toimituskulu kotimaan toimituksissa on 4,90€. Yli 59€ tilaukset lähetetään postikuluitta Kotimaan tilauksissa. MyPack toimitustavalla voit tilata myös Ruotsiin ja Tanskaan hintaan 6,90€ per lähetys. Yli 129€ tilaukset lähetetään toimituskuluitta.
Lähetyksen seuranta!

DPD Door to Door
DPD-lähetyksiä toimitetaan maanantaista perjantaihin pääsääntöisesti 8–16.00. Arvioitu toimitusaikamme kotimaassa on 1–2 työpäivää, Baltiaan 1–3 työpäivää ja muualle Eurooppaan 1–7 työpäivää kohdemaasta riippuen. HInta vaihtelee maittaain. Suomen, Ruotsin ja Tanskan lähetykset maksavat 7,90€. Esim. Espanjaan toimitus maksaa 14,90€.
Lähetyksen seuranta!

Nouto myymälästä 
Valitessasi noudon myymälästä, voit noutaa tilauksesi myymälästämme aukioloaikojemme puitteissa. Ei toimituskuluja! 

Myymälän aukioloajat ja ajo-ohjeet

TIETOTURVA JA HENKILÖTIEDOT

Mitkään luottokorttitietosi eivät tallennu verkkokauppaamme eikä mihinkään muuhunkaan tiedostoomme, koska tekemäsi maksusuoritus tapahtuu Luottokunnan suojatussa palvelussa. Luottokunta ja pankit suosittelevat ostamista Verified by Visa- todennetuista kaupoista.

Rekisteröityneiden asiakkaiden tiedot tallentuvat erittäin hyvin suojattuun tietokantaamme. Tietojasi ei luovuteta eteenpäin kolmannelle osapuolelle.
 

MUUT EHDOT

Mikäli asiakkaalla on kampanjakoodi, saa sillä kampanjan mukaisen alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista. Kampanjakoodeja ei voida yhdistää. Kampanjakoodia käyttäessäsi emme hyväksy mahdollisten kannustin- ja bonussivustojen bonuksia. MIkäli olet saanut kauppaamme alennuskoodin jossa alennus on määritelty euroina, voit hyödyntää alennuksen vain yhteen tilaukseen.

Voimme kertoa tarjouksistamme tekstiviestitse, postitse ja sähköpostitse.
Jotta voit tilata meiltä, sinun tulee olla 18 vuotta täyttänyt.

Mikäli asiakas palauttaa tuotteita ja on hän velvoitettu palauttamaan mahdollisesti ilmaiseksi saamansa tuotteet mikäli tilauksen arvo palautuksen jälkeen jää alle ilmaiseen tuotteeseen oikeuttavan rajan. Mikäli ilmaistuotetta ei palauteta palautuksen yhteydessä Aminopörssi pidättää oikeuden laskuttaa ilmaistuotteen suositushinnan asiakkaalta.